Ιρανός πολυεκατομυριούχος έχει τρελάνει το instagram με τις προκλητικές φωτογραφίες του

Ο Tony Toutouni γεννήθηκε στο Ιράν αλλά έχοντας καταφέρει να γίνει πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ.... Αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει βήμα χωρίς το instagram και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από την πολυτάραχη ζωή του μέσα από τον λογαριασμό του «Lunatic living».

Σαμπάνιες, πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα, γυμνόστηθες κοπέλες σε πολυτελή γιοτ, τσάντες με εκατομμύρια και ένα ολόκληρη οπλοστάσιο συνθέτουν την καθημερινότητά του. Σήμα κατατεθέν του είναι το …μεσαίο δάχτυλο σε όσους τον παρακολουθούν στα social media να κάνει τα πιο απίστευτα πράγματα: Ο

Tony Toutouni ανταγωνίζεται τον άλλο βαθύπλουτο Dan Bilzerian, τον 32χρονο πολυεκατομμυριούχο επαγγελματία παίκτη πόκερ που εδώ και καιρό έχει μετεξελιχθεί σε βασιλιά του Instagram. Τώρα ποιός είναι ο βασιλιάς του Instagram;» ρωτάει ο Ιρανός στον λογαριασμό του. Εδώ οι δύο βασιλιάδες του instagram μαζί σε ιδιωτικό τζετ: Ωστόσο, οι δύο άνδρες γνωρίζονται, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και ταξιδεύουν μαζί, γλεντάνε μαζί και γελάνε μαζί!

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη