Η οικογένεια του Σουμάχερ πουλά κομμάτι-κομμάτι την περιουσία του

Ενώ συμπληρώνουμε 16 μήνες από το ατύχημα του Michael Schumacher με τα νέα για την πορεία αποθεραπείας του να έρχονται με το σταγονόμετρο, η είδηση οτι η οικογένεια το Πρωταθλητή έχει ξεκινήσει να πουλάει την περιούσια του Πρωταθλητή προκαλεί αίσθηση.Η αρχή έγινε με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Schumacher, που ήταν και η μεγάλη αδυναμία του. Πουλήθηκε για 19 εκατομμύρια ευρω .

Στη συνέχεια πουλήθηκε η έπαυλή του στη Νορβηγία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία έκταση στην ορεινή πόλη Τρισίλ, στη Νορβηγία, που βρίσκεται περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια του Όσλο. Πρόκειται για μία έκταση που αγοράστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, περιλαμβάνει το πολυτελές ξύλινο οίκημα 645 τετραγωνικών μέτρων που χτίστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες του Γερμανού, περιλαμβάνει γυμναστήριο, σπα αλλά και πάρκινγκ χωρητικότητας επτά αυτοκινήτων.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Νορβηγό μεσίτη Petter Birkrem, η ιδιοκτησία της οικογένεια Schumacher πουλήθηκε σε άγνωστο αγοραστή έναντι 22 εκατομμυρίων κορωνών, ποσό που αντιστοιχεί με κάτι λιγότερο από τρία εκατομμύρια ευρώ. Όπως αποκάλυψε, του είχε απαγορευτεί να βάλει στον «φάκελο» του οικήματος προς επίδοξους πελάτες, φωτογραφίες από το εσωτερικό. Παράλληλα, όσοι το επισκέπτονταν, δεν επιτρεπόταν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή φωτογραφικές μηχανές!

Και έπεται συνέχεια…

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη