Χιούμορ Πασχαλινό

Καλό Πάσχα

Ξέρει κανείς αν ταΐσω τις κότες παντζάρια... θα βγουν απευθείας τα αυγά κόκκινα ? Μην κρίνεις κανέναν από τη παρέα του...

Φαντάσου πως ο Ιούδας, είχε...την καλύτερη...!! Έχω απορία να δω πόσοι θα κάνουν check in στις εκκλησίες.... Η άλλη ανέβασε φώτο που φαίνεται μόνο ένα αρνί στη σούβλα και έγραψε «Πάσχα με την κόρη μου».

Ελπίζω αυτό στη σούβλα να είναι όντως αρνί. Το μεγαλύτερο θαύμα είναι η ταχύτητα με την οποία εξαφανιστήκατε από την Εκκλησία μετά το Χριστός Ανέστη. Νονά μη μου φέρεις αυγό, φέρε μου δεύτερη λαμπάδα, ήρθε η ΔΕΗ. Τι κάνεις; Εδώ μωρέ σκότωσα τη μάνα μου πούλησα την αδερφή μου για σεξ έκανα ένα τόνο ναρκωτικά και τώρα τρώω ένα πεϊνιρλάκι. ΔΕ ΝΗΣΤΕΥΕΙΣ; Αν είναι να κάνετε ένοπλη ληστεία σήμερα, αντι για τράπεζα προτιμήστε κρεοπωλεία...

Περισσότερα λεφτά θα βρείτε.... Έκλεισε και το Αλτερ και δεν ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε.. το cd με τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος του Σαντικάι. Όταν βαριέμαι φοράω κουκούλα, πηγαίνω σε σουβλατζίδικα και φωνάζω: Αφήστε όλοι τα πιτογυρα κάτω, νηστεία !!! Πρέπει να κόψεις το ποτό!! Μπα Δε με πιάνει!! Ρε μ@λάκα χτες στην εκκλησία είπες στο παπά "γεμάτο το μαγαζάκι σου δικέ μου"! Ο Μητσοτάκης θυμάται την Μεγάλη Εβδομάδα από τότε που ήταν τόση δα. Ένα rename το instagram σε αρνίstagram παρακαλώ Όταν βαριέμαι το Πάσχα, παίρνω το 166 και λέω πως μου έσπασε τη μύτη ένα κοκορέτσι... Ας βγει επιτέλους ο Μητσοτάκης και να μας πει.

Σε εκείνη τη κρίσιμη ψηφοφορία, τι απόφαση είχε πάρει; Χριστός ή Βαραββάς; Πήγα να αγοράσω αρνί αλλά δεν είχαν. Πετ σοπ σού λέει ο άλλος.... Κι άλλοι νίπτουν τας χείρας τους αλλά δεν παίρνουν τον κόσμο στο λαιμό τους. Αν ο Κουβέλης ζούσε το 33 μ.Χ. θα δήλωνε “Εμείς σε σταύρωση με Γραμματείς και Φαρισαίους δε συμμετέχουμε” Χρηστός Ανέστης λέει ο άλλος.

Όχι Κώστας Μαρτάκης μπαστουνόβλαχε χριστιανοταλιμπάν. Κάθε Πάσχα με πιάνει easterία μην με κάψει καμία λαμπάδα Στο τέταρτο νταν της καμπάνας ο παπάς κάνει παύση και βάζει τη μαύρη ζώνη στο ράσο του. Δυο αρνιά συζητάνε… Ο χασάπης μας έχει καλέσει να δούμε κωμωδία μαζί το βραδάκι Καλή ρε; Είπε δε θα μας μείνει άντερο… Γέμισε το facebook με αρνιά και κοκορέτσια... κάτσε ν' ανοίξω λίγο τα windows να φύγει η τσίκνα... Η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο Χριστός ήταν Έλληνας είναι πως αντί να αναστηθεί με τη μία, κόλλησε μία Παρασκευή και το έκανε τριήμερο.... Ψάχνουν παρθένες για το στολισμό του επιταφίου.

Στο ζώδιο να φανταστώ. Θα ήθελα να έχω επάγγελμα Γαϊτάνος!!!.

Να κάθομαι έντεκα μισή μήνες και να δουλεύω μισό. Ευτυχώς που σουβλίζουμε αρνιά και όχι πρόβατα γιατί θα είχαμε επικίνδυνη μείωση του πληθυσμού. Πραγματική εβδομάδα των Παθών... έφυγε ο γείτονας για Πάσχα & έκλεισε το ρούτερ... Και μη ξεχνάτε

Ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα, γυρίζετε τις ζυγαριές 2-5 κιλά πίσω... Λογαριασμό 2000€ έκανε η Ναταλία Γερμανού στα Jumbo.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα όμως αν ψώνισε για το βαφτιστήρι ή για το αγόρι της. Έκλεισα για το Πάσχα ,βρήκα προσφορά !ύπνος ,φαγητό ,αυτοκίνητο με βενζίνη ,λεφτά για έξοδο όλα πακέτο..

Στη μάνα μου..

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη