Διάλεξε το χρώμα που σε τραβάει. Τώρα δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου!

Έχετε παρατηρήσει πως πέρα από το αγαπημένο μας χρώμα, ανάλογα με το τι συμβαίνει ανά περιόδους στη ζωής μας, αυτό μπορεί να αλλάξει;

Διαλέξτε ένα από τα παρακάτω χρώματα και στη συνέχεια διαβάστε το αποτέλεσμα της χρωματο-ψυχολογίας για τα γεγονότα της ζωής σας. Πορτοκαλί 1: Σκέφτεστε να κάνετε δραματικές αλλαγές στη ζωής, όμως σας κρατάει πίσω ο φόβος ενός αρνητικού αποτελέσματος. Είστε όμως προσεκτικοί και πρακτικοί άνθρωποι, πράγμα που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όποιος δυσκολίες εμφανιστούν στο δρόμο σας. Τολμήστε το! 2: Υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που δεν εμπιστεύεστε. Δεν έχετε άδικο να ανησυχείτε, οπότε ή απομακρυνθείτε ή φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Έτσι, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. 3: Ανησυχείτε για την υγεία σας. Το φωτεινό πορτοκαλί που διαλέξατε δείχνει πως καλό θα ήταν να αφεθείτε λίγο και να χαλαρώσετε. Η ενεργητικότητά σας θα φροντίσει να πάνε όλα καλά. 4: Βρίσκεστε σε μια καμπή όπου σκέφτεστε πως ίσως είναι η ώρα να κατασταλάξετε. Μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Απλά ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας και αποφασίστε αργότερα με καθαρό μυαλό.

Κίτρινο 1: Μπορεί να μην είστε επιδεικτικοί, διαθέτετε όμως μια στέρεη, εσωτερική αυτοπεποίθηση. Διοχετεύεστε την στους στόχους σας και θα πετύχετε τα πάντα. 2: Κρατάτε ένα μυστικό που σας αποδιοργανώνει. Ξεφορτωθείτε το και απελευθερωθείτε από τα δεσμά του. Ο παλιός, καλός σας εαυτός θα επιστρέψει και όλα θα πάνε καλά. 3: Το σώμα και το πνεύμα σας στέλνουν μηνύματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Φροντίστε να είστε υγιείς, να ξεκουράζεστε και πάτε διακοπές αν πιστεύετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει. Κανείς δε θα σας κατηγορήσει που χρειάζεστε ένα διάλειμμα. 4: Βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σας. Σιγουρευτείτε πως παίρνετε πίσω την υποστήριξη που απλόχερα δίνετε.

Πράσινο 1: Είστε αρκετά ικανοποιημένοι από τη ζωή σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επαναπαύεστε. Αντιμετωπίστε τους φόβους που σας κρατάνε πίσω και συνεχίστε να προχωράτε μπροστά. 2: Έχετε ανάγκη από καινούρια πράγματα και πρόσωπα. Θέλετε μια αλλαγή που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Δοκιμάστε να επισκεφθείτε ένα πάρκο με παιδιά, κατοικίδια και λουλούδια. Θα σας γαληνέψει και θα μπορέσετε ήρεμα να θέσετε νέους στόχους. 3: Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίζετε οτιδήποτε είναι αυτό που σας αποσυντονίζει. Αυτό σημαίνει πως ίσως χρειαστεί να απομακρύνετε κάποιον ή κάτι από τη ζωή σας, είναι όμως για το καλύτερο. 4: Γνωρίζετε πως δεν είστε αρκετά ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα πορεία σας, αν όμως είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα ανακαλύψετε ότι έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσετε εδώ που είστε σήμερα. Εκτιμήστε το ταξίδι και κάντε ένα βήμα τη φορά.

Κόκκινο 1: Αναζητάτε την περιπέτεια και τη έξαψη που αυτή σας προσφέρει. Κάπου-κάπου, η παρορμητικότητά σας σας καταβάλλει, οπότε προσέξτε μην ξεμείνετε από… αυθορμητισμό! Είναι η πηγή της ενέργειάς σας… 2: Είστε ζεστοί άνθρωποι και η αγάπη παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας. Ίσως όμως σας λείπει το πάθoς. Μήπως θέλετε να κάνετε κάτι, αλλά η ανασφάλειά σας σας κρατάει πίσω; Αναζητήστε συντρόφους στο ταξίδι σας και θα βρεθεί ο κατάλληλος. 3: Όταν κάτι σας αναστατώνει, μένετε για αρκετό καιρό προσκολλημένοι σε αυτό. Σταματήστε την τακτική της παθητικής επιθετικότητας, πείτε αυτό που θέλετε να πείτε και αφοσιωθείτε στο να ξαναβρείτε την ισορροπία στη ζωή σας. Θυμηθείτε ότι πίσω από το θυμό σας κρύβετε μια παθιασμένη προσωπικότητα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διοχετεύσετε σωστά τα συναισθήματά σας. 4: Είστε σε μια αρκετά «πολεμοχαρή» ψυχολογία. Τα καλά νέα είναι ότι στο τέλος θα νικήσετε. Τα άσχημα είναι ότι αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας και ως αποτέλεσμα και τους φίλους σας.

Μαύρο / Άσπρο 1: Είστε ένας πολύ ισχυρός άνθρωπος. Είστε εκλεπτυσμένοι, τυπικοί και ισορροπημένοι. Καινούριες αλλαγές στη ζωή σας θα σας ανανεώσουν και θα σας αποτρέψουν από το να γίνεστε κυνικοί. Χρειάζεστε δίπλα σας φωτεινούς, χαρούμενους ανθρώπους για να είστε ισορροπημένοι. 2: Σας χαρακτηρίζει η ηρεμία και η εξυπνάδα σας και οι πιο παρορμητικοί φίλοι σας εκτιμούν τη σταθερότητά σας. Γνωρίζετε πολύ καλά τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να μη μιζεριάζετε χωρίς λόγο. 3: Έχετε την τάση να «κολλάει» ο εγκέφαλό σας, αναλύοντας σε υπερβολικό βαθμό τα πάντα, με αποτέλεσμα να μην καταλήγετε πουθενά. Μην παθιάζεστε σε τέτοιο βαθμό με τη θεωρία και φροντίστε να είστε πιο πρακτικοί. 4: Λατρεύετε την καθαριότητα, την τάξη και την ησυχία και όλοι σας θαυμάζουν για το πόσο καλά έχετε οργανωμένη τη ζωή σας. Φροντίστε μόνο να μην «κολλάτε» στα μικρά πράγματα. Οι άνθρωποι που σας αγαπάνε δε θα σας εγκαταλείψουν ένα ακατάσταστο σαλόνι!

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη