ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ-ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ...

ΚΑΤΑ ΤΗΝ 12ΛΕΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ

Με αναφορές στην αρχή της οικονομικής κρίσης που μάστιζε τις ΗΠΑ ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες το τετ α τετ Βαρουφάκη-Ομπάμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, στην 12λεπτη συζήτηση που...

είχαν οι δυο άνδρες, έγινε μια ανασκόπηση των δυσκολιών που αντιμετώπισε και ο Αμερικανός πρόεδρος όταν κλήθηκε να διαχειρισθεί την τεράστια οικονομική κρίση μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers και δεχόταν πιέσεις προς την κατεύθυνση της λιτότητας τις οποίες, σύμφωνα με τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών, έπρεπε να αποδομήσει.«Κάναμε μια σύγκριση της δικής μας εμπειρίας που είναι αντίστοιχη και πολύ διαφορετική ταυτόχρονα», προσέθεσε ο κ. Βαρουφάκης.

Παράλληλα, κατά τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών με τον κ. Ομπάμα υπήρξε μια ανταλλαγή απόψεων για το τι σημαίνει αυτό, για τις δυσκολίες που είχε εκείνος, στην δική του περίπτωση με την κατάσταση στην Γουολ Στριτ, ενώ στην περίπτωση της ελληνικής κρισης το θέμα ήταν η μεταφορά των ζημιών στους ώμους των φορολογουμένων της Ελλάδας και της Ευρωζώνης.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη