ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ: Μάθαμε τι έτρωγε και έχασε 40 κιλά

Η Καλομοίρα σε συνέντευξή της στο ΕΓΩ! weekly αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων...

στην απώλεια των 40 κιλών που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης των δίδυμων γιων της, εξηγώντας πώς κατάφερε να τα χάσει. Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται ακτά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστριά μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω» αποκάλυψε η 30χρονη τραγουδίστρια.

Ενώ παραδέχθηκε:

Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό! Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στεναχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανα ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο».

Σχετικά με το πρόγραμμα της γυμναστικής και τις αλλαγές που έκανε στη διατροφή της εξήγησε:

Κάνω έξι φορές την εβδομάδα γυμναστήριο. Είναι απαραίτητο γιατί τρώω πολύ. Δεν είμαι άνθρωπος που καταναλώνει μόνο ένα μήλο και λέει "αυτό είναι το απογευματινό μου". Τρώω, βεβαια, φρούτα και λαχανικά αλλά και κανονικό φαγητό. Έχω αλλάξει πολύ και το είδος της διατροφής μου. Για παράδειγμα, το Πάσχα έκανα νηστίσιμη σπανακόπιτα χωρίς τυρί και αντί για λευκό αλεύρι, χρησιμοποίησα ολικής άλεσης. Κάνω αλλαγές σε φαγητά που μ'αρέσουν».

Τέλος, ανέλυσε το καθημερινό της πρόγραμμα:

Κάνω τουλάχιστον μία ώρα γυμναστική και καταναλώνω έξι γεύματα την ημέρα. Το πρωινό μου περιλαμβάνει ασπράδια αβγών με μανιτάρια και κρεμμύδια αλλά και χυμούς φρούτων και λαχανικών. Σε κάθε γεύμα μου προσπαθώ να βάζω φρούτα και λαχανικά. Αυτό είναι το μυστικό μου. Το μεσημέρι τρώω σαλάτα με ψάρι ή κοτόπουλο με ζυμαρικά ολικής άλεσης. Το βράδυ μόνο περιορίζομαι σε ένα γιαούρτι».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη