Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της!

Συγκατοίκηση μετά από τρία χρόνια σχέσης... Η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε το επόμενο βήμα... Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Χρήστος Κορτσέλης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», μετά από τρία χρόνια σχέσης μένουν πλέον μαζί. Ετσι λοιπόν, βρήκαν σπίτι στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά-σιγά ο έρωτάς τους αποκτά γερές βάσεις.

Οι δυο τους, παρόλο που είναι πολλά χρόνια μαζί, αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Η μόνη κοινή κοσμική έξοδος που έκαναν ήταν όταν πριν από καιρό βρέθηκαν στη μουσική σκηνή «Ιερά Οδός», όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη, και απαθανατίστηκαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά. Μάλιστα, στο ίδιο τραπέζι διασκέδασαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον σύντροφό της και ηχολήπτη Νίκο Παππά.

Η Νατάσσα Μποφίλιου εκείνο το βράδυ δεν γνώριζε ότι στο μαγαζί υπήρχαν παπαράτσι, με αποτέλεσμα να είναι πολύ διαχυτική με τον σύντροφό της, ο οποίος θεωρείται χαμηλών τόνων και πολύ διακριτικός, καθώς δεν έχει μιλήσει δημοσίως για τον έρωτά του με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, βέβαια, ανεβάζει συχνά τραγούδια της, όπως το «Σήματα καπνού».

Ο Χρήστος Κορτσέλης είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και ένας από τους δημιουργούς του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού toradiofono.gr. Παίζει πολύ συχνά μουσική σε ένα από τα πιο ωραία μαγαζιά της Αθήνας, τον «Μπλε Παπαγάλο», όπου γίνεται πανικός, αφού οι μουσικές επιλογές του πάντα ξεχωρίζουν. «Ενας ραδιοφωνικός παραγωγός έχει την ευθύνη για τον λόγο, την επιλογή της μουσικής και όλα όσα αφορούν μια ραδιοφωνική εκπομπή. Αφιερώνει όλη του την ημέρα δημιουργώντας από την αρχή την εκπομπή, σύμφωνα με τη δική του αισθητική και θέση. Δεν παρουσιάζει ένα μουσικό playlist που δεν έχει επιλέξει ο ίδιος, ούτε επικοινωνεί συγκεκριμένες πληροφορίες που απλώς εξυπηρετούν τη γραμμή του μέσου στο οποίο εργάζεται», έχει δηλώσει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι από τα λίγα πρόσωπα της σόουμπιζ που δεν έχουν δώσει αφορμή για οποιοδήποτε σχόλιο και μπορεί η ίδια να μη μιλάει καθόλου για τα προσωπικά της, όμως στο παρελθόν χρειάστηκε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου, απαντώντας σε δημοσίευμα που την ήθελε ζευγάρι με τον τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή.

Η ερμηνεύτρια είχε γράψει τότε, μεταξύ άλλων: «Η αφορμή για τις παρακάτω γραμμές είναι φαιδρή και δεν θέλω καν να την αναφέρω. Η αιτία όμως είναι κάτι πιο βαθύ, που μας λερώνει, και σε αυτό θα ήθελα να τοποθετηθώ. Τα τελευταία δέκα χρόνια, προσπαθώ να είμαι αφοσιωμένη στην καλλιτεχνική μου εργασία και στις αρχές μου. Να μην προδώσω τον χαρακτήρα και τον εαυτό μου και να μην ξεχάσω πότε, από πού, γιατί και με ποιους ξεκίνησα να τραγουδώ και να εκφράζω τι άλλο από την ψυχή μου».

Συχνά-πυκνά, πια αρκετά πυκνά, διαβάζω για μένα διάφορες ασχήμιες, που κανείς άνθρωπος από αυτούς που τις γράφουν δε θα άντεχε να του τις πουν. Ασχήμιες που αφορούν στη σεξουαλικότητα, την καταγωγή, την εμφάνιση, τα κιλά, την υγεία, τις πολιτικές απόψεις, το πόσο μπορεί και πότε να δακρύζω από χαρά, σε ποιο φεστιβάλ θα συμμετέχω, τα τραγούδια, τη στάση μου και άλλα πολλά», είχε προσθέσει. Ηταν η πρώτη φορά που είδαμε την τραγουδίστρια να είναι κυριολεκτικά εκνευρισμένη για κάτι και αυτό γιατί όταν γράφτηκε το δημοσίευμα όχι μόνο δεν είχε σχέση με τον Μύρωνα Στρατή, αλλά ήταν μαζί με τον Χρήστο Κορτσέλη. parapolitika.gr

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη