«Το απαράμιλλο παράδειγμα των αγωνιστών του 1821 πρέπει να μας καθοδηγεί στο διηνεκές»

Μήνυμα προς τους απόδημους Έλληνες για την 25η Μαρτίου έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Το απαράμιλλο παράδειγμα των προγόνων μας Αγωνιστών του 1821 πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί…

στο διηνεκές. Ιδίως, δε, κατά την τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα» υπογραμμίζει στο μήνυμά του προς τους αποδήμους Έλληνες, με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. «Όλοι οι Έλληνες, απανταχού της γης, οφείλουμε να εκπληρώσουμε από κοινού αυτό το μέγιστο εθνικό χρέος, διασφαλίζοντας έτσι την πορεία του Ελληνισμού προς το ιστορικό πεπρωμένο του, στο πλαίσιο της ειρηνικής άμιλλάς του με τα άλλα έθνη ανά την υφήλιο» προσθέτει.

Ο κ. Παυλόπουλος τονίζει την ανάγκη, κατά την επέτειο της 25ης Μαρτίου, να αποδίδεται ευγνωμοσύνη στην ανεκτίμητη προσφορά των Ελλήνων της Διασποράς. «Στους τωρινούς χαλεπούς καιρούς για την πατρίδα, ο ελληνικός λαός στρέφεται ξανά στους απόδημους Έλληνες, σ» αυτό το ανεκτίμητης αξίας τμήμα του Έθνους, που διαχρονικώς μεγαλουργεί και μας καθιστά υπερήφανους. Και του απευθύνει ελπιδοφόρο προσκλητήριο κοινού αγώνα, ώστε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει, αμέσως και αποτελεσματικώς, τη βαθιά οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας και η οποία, δυστυχώς, έχει μετατραπεί πια σε πραγματική ανθρωπιστική κρίση» σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη