Κρατούμενοι ξυλοκόπησαν τον διευθυντή των φυλακών Χανίων

Παρ’ όλο που έληξε πριν καλά- καλά ξεκινήσει η παρ’ ολίγον στάση των κρατουμένων στις φυλακές της Αγυιάς Χανίων, δεν τελείωσε χωρίς επεισόδιο.

Θύμα, μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος…

που χτυπήθηκε από κάποιον από τους ταραξίες!

Η ένταση είχε ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν τέσσερις κρατούμενοι αρνήθηκαν να γίνει στα κελιά τους ο τυπικός έλεγχος που διενεργούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για την ύπαρξη κινητών ή ναρκωτικών και οι συγκρατούμενοί τους πέταξαν στρώματα στο προαύλιο απειλώντας να βάλουν φωτιά.

Με την επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της Αστυνομίας και της Ε.Κ.Α.Μ. από το Ηράκλειο και μετά από διαπραγματεύσεις, η κατάσταση εκτονώθηκε και οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Εκείνη την ώρα, όμως, ο διευθυντής των φυλακών Γιώργος Κονταξάκης βρέθηκε περικυκλωμένος από μια ομάδα κρατουμένων και κάποιοι από αυτούς τον χτύπησαν στο δεξί μάτι με γροθιές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες! Όπως δήλωσε στη neatv, οι εισαγγελικές αρχές διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τον δράστη του ξυλοδαρμού του.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη