Το ξέσπασμα του Λεβέντη και το μήνυμα του Γκλέτσου στον Τσίπρα

Αδιαμφισβήτητα, ο Βασίλης Λεβέντης και ο Απόστολος Γκλέτσος, είναι οι δυο μεγάλες εκπλήξεις των φετινών εκλογών. Και αυτό γιατί τα δύο… κόμματα που δεν εντοπίζονταν στις δημοσκοπήσεις έφθασαν… μια ανάσα από το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, ενός πρώην πρωθυπουργού δηλαδή που έλαβε 2,49%. Ο μεν Βασίλης Λεβέντης πήρε 1,79% (100.826 ψήψους), ενώ ο

δε Γκλέτσος, 1,77% (100.000 ψήφους).

Ο Βασίλης Λεβέντης που στην Α’

Θεσσαλονίκης πέρασε μπροστά από το ΠΑΣΟΚ κάτι το οποίο για 500 ψήψους παραλίγο να συμβεί και στη Β” Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο, ανέφερε ότι αυτό συνέβη γιατί κάθε Σάββατο επί τρεις μήνες, εμφανιζόταν σε ένα κανάλι της Βορείου Ελλάδας με αποτέλεσμα ο κόσμος να γνωρίσει τις θέσεις και τις απόψεις της Ενωσης Κεντρώων. Το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι τα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης τον έχουν αποκλείσει με αποτέλεσμα να μην τυγχάνουν πανελλήνιας προβολής οι απόψεις του. «Εάν με είχαν καλέσει έστω μια φορά να μιλήσω για τις θέσεις μας τότε πιστεύω πως θα είχαμε καταφέρει να πιάσουμε το 5%…», υποστηρίζει.

Οσον αφορά τα άλλα κόμματα, ο κ. Λεβέντης είναι χειμμαρώδης. «Το ΠΑΣΟΚ πέθανε», «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο σκουπιδοτενεκές των Πασοκτζήδων. Είναι μια αυταπάτη, οι Ευρωπαίοι δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί το γλέντι», «Το Ποτάμι είναι όργανο διαπλοκή» και η «ΝΔ έχει συντηρητική αντίληψη. Ο Σαμαράς δεν προχώρησε τις μεταρρυθμίσεις στην ελληνική κοινωνία», λέει.

Το ποστοστό της Τελείας θα ήταν μεγαλύτερο αν σε κάποια εκλογικά κέντρα δεν έλειπαν ψηφοδέλτια του κόμματος, εκτιμά ο επικεφαλής του κόμματος, Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος Στυλίδας σκοπεύει να αξιοποιήσει την επιχορήγηση που λαμβάνουν τα κόμματα που αποσπούν ποσοστό μεγαλύτερο του 1,5% για να συνεχίσει τον αγώνα του για να μπει στη Βουλή. Μάλιστα, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Ελληνα πρωθυπουργό με διάθεση… μέντορα: «Να σκέφτεται πολύ πριν πάρει μια

απόφαση, να τη ζυγίζει πάρα πολύ και ο σκοπός να μην αγιάζει τα μέσα. Αυτό πρέπει να το καταλάβει πολύ βαθιά, γιατί στα 40 του χρόνια ενδεχομένως να μην το ξέρει».

iefimerida.gr

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη