«Θα τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα»

Την πρώτη του επίσκεψη ως υποψήφιος βουλευτής της Β’ Πειραιά στις πλατείες του Κορυδαλλού και της Νίκαιας πραγματοποίησε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνοδευόμενος από στελέχη του…

κόμματος συνομίλησε με τους κατοίκους και απάντησε στα ερωτήματα τους. Ήρθα να συναντήσω παλιούς, αλλά και νέους φίλους σε μια περιοχή όπου τα πράγματα είναι δύσκολα» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του, τονίζοντας ότι «μολονότι αυτές οι γειτονιές έχουν πολλές πληγές, μεγάλη ανεργία και δυστυχώς μικρές συμμορίες, η καρδιά και το μυαλό είναι πολύ πιο δυνατά από τις μπουνιές και τα μαχαίρια». Οι Πειραιώτες» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης «έχουν αποφασίσει να τα αλλάξουν όλα, αλλά στη σωστή κατεύθυνση και με λογική. Πρέπει, παρά τις δυσκολίες, να αισιοδοξούμε και να είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα».

Αύριο ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρεθεί στη Λαμία όπου θα αναλύσει τo κυβερνητικό πρόγραμμα του Ποταμιού που παρουσίασε στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 30 Δεκεμβρίου και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Η συνέντευξη Τύπου στη Λαμία είναι η δεύτερη από τις συνεντεύξεις Τύπου που θα παραχωρήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Η τρίτη κατά σειρά θα είναι τη Παρασκευή στη Πάτρα, ενώ το Σάββατο ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα παρουσιάσει τη πρόταση του Ποταμιού για τη δημόσια διοίκηση.

Τέλος την προσεχή Κυριακή ο επικεφαλής του Ποταμιού θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ τη Δευτέρα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη