Τον Τσίπρα θέλει στην Κύπρο ο Αναστασιάδης

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συνεχάρη τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη μεγάλη εκλογική νίκη της παράταξής του στις χθεσινές εκλογές και τόνισε ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία…

με την κυβέρνηση που αναμένεται να σχηματισθεί.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τηλεφωνήσει πολύ σύντομα, εντός της ημέρας, στον κ. Τσίπρα για να τον συγχαρεί και προσωπικά.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι η κυβέρνηση προσβλέπει σε επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Κύπρο, αφού ο ίδιος δήλωσε ότι η πρώτη επίσκεψή του εκτός Ελλάδος θα είναι στη μεγαλόνησο. Ο εκπρόσωπος ευχήθηκε, ο κ. Τσίπρας να μπορέσει να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό, αν και παρατήρησε ότι «όλοι γνωρίζουμε τι είναι η τρόικα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι η Κύπρος δεν ανησυχεί και κανένας δεν έχει δικαίωμα να ανησυχεί από το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, γιατί πρόκειται για μια καθαρή επιλογή του ελληνικού λαού. Τόνισε ότι η Κύπρος θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, επισημαίνοντας ότι Ελλάδα και Κύπρος, αν και βρίσκονται και οι δύο σε μνημόνιο, η κάθε μια έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το χάρτη τη Ελλάδας στη σελίδα των εκλογών του

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη