Το βραβείο για τη νίκη στα καλλιστεία της στέρησε τη ζωή

Το βραβείο για τη νίκη της σε καλλιστεία στο Εκουαδόρ στέρησε τη ζωή σε 19χρονη φοιτήτρια ιατρικής. Η Catherine Cando, που κέρδισε στο Queen of Duran τον … περασμένο Οκτώβριο, κέρδισε ένα αυτοκίνητο Aveo, ένα tablet και θεραπεία λιποαναρρόφησης.

Αν και οι κριτές την προέτρεψαν να χάσει βάρος, η ίδια θεώρησε ότι δεν το χρειάζεται και είχε πει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως γυμνάζεται περισσότερο. Πριν από τη χειρουργική επέμβαση έλαβε πολλά τηλεφωνήματα από τον χειρουργό μέχρι να την πείσει να το κάνει.

Σκεφτόταν να το δώσει σε κάποιον άλλο που θα θέλει, αλλά τελικά συμφώνησε να το κάνει», σημείωσε ο 24χρονος αδερφός της Daniel Zavala.

Ο δικηγόρος Carlos Reyes Izquierdo ανέφερε πως τον ενημέρωσαν ότι πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα. Το προσωπικό της ιδιωτικής κλινικής όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 10 Ιανουαρίου είπε στην οικογένειά της ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Έχω διατάξει εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Οι γιατροί έχουν συλληφθεί προκειμένου να μην εγκαταλείψουν τη χώρα».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη