Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Α» και στη Β» Περιφέρεια Θεσσαλονίκης – στην οποία βάζει υποψηφιότητα, εκτός της Μεσσηνίας, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς – παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση της Διοικούσας…

Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας. Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α» Θεσσαλονίκης είναι υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Οι υποψήφιοι της ΝΔ είναι είκοσι στην Α» και δώδεκα στη Β» Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Εκτός του πρωθυπουργού και του πρώην πρωθυπουργού που απουσίασαν, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση οι υπόλοιποι υποψήφιοι και παρουσιάστηκαν τα βιογραφικά τους. Σε αυτές τις τόσο κρίσιμες για τον τόπο εκλογές μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για το γεγονός ότι και στις δύο περιφέρειες ηγούνται των ψηφοδελτίων της ΝΔ, δύο πρωθυπουργοί της Ελλάδας» τόνισε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης και πρόσθεσε:

Στην Α» Περιφέρεια Θεσσαλονίκης ηγείται όπως σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Στο ψηφοδέλτιο της Β» Περιφέρειας ηγείται ο σημερινός και αυριανός πρωθυπουργός της χώρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, που επέλεξε να συμβολίσει με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον του για τη Μακεδονία και τη Β. Ελλάδα». Απέναντι στο λαϊκισμό, που απειλεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε νέα δίνη αναγκαστικού δανεισμού, είμαστε το μόνο ανάχωμα» πρόσθεσε μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές ο κ. Σαμαντζίδης και συνέχισε: «Εμείς, η δική μας παράταξη είναι εκείνη που έχει το χάρτη για να οδηγήσει τη χώρα έξω από τα μνημόνια κι όχι με διαχειριστική αντίληψη, αλλά με ρεαλιστική προοπτική και ελπίδα».

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους, μεταξύ των οποίων ένας υπουργός, δύο πρώην υπουργοί και ένας πρώην υφυπουργός, πρώην βουλευτές, δύο πρώην γενικοί γραμματείς υπουργείων, άνδρες και γυναίκες από το χώρο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, του αθλητισμού, του πολιτισμού, κ.α.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη