Υπέρτατη ξεφτίλα στην Σάμο – Ο Μαυρογιαλούρους της ΝΔ, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέχει προεκλογικά δωρεάν εξετάσεις

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ;;

Έπιασε πάτο η προεκλογική τακτική της ΝΔ καθώς στη Σάμο τα τοπικά της στελέχη και οι κινητές καρδιολογικές μονάδες του Ιατρικού … Κέντρου και του Ινστιτούτου Μακροζωίας παρέχουν δωρεάν εξετάσεις στους πολίτες της Σάμου εκμεταλλευόμενα την ανθρώπινη ανάγκη – «Ο κ. Στεφανάδης Χριστόδουλος είναι ο εμπνευστής και οργανωτής της απάτης» σημειώνει ο Ν. Κακλαμάνης Όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου:

Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. και οι κινητές καρδιολογικές μονάδες του Ιατρικού Κέντρου και του Ινστιτούτου Μακροζωίας παρέχουν δωρεάν εξετάσεις στους πολίτες της Σάμου .

Και δεν θα ασχολούμασταν ίσως αν:

α. δεν ήταν πρόεδρος του Ινστιτούτου ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό μας Καθηγητής

Καρδιολογίας Χρ. Στεφανάδης.

β. δεν προωθούνταν έμμεσα τα ιδιωτικά συμφέροντα στην υγεία

γ. δεν ήταν ελλιπείς έως θανάτου οι δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στο νομό.

Λυπούμαστε βαθιά για το χαμηλό επίπεδο της προεκλογικής τακτικής της Ν.Δ. και εκπλησσόμεθα δυσάρεστα με την εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανάγκης και την ανήθική στόχευση στο φόβο

θανάτου. Για την υπόθεση γράφει ο Ν. Κακλαμάνης, γιατρός στο νησί: Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Ο κ. Στεφανάδης Χριστόδουλος είναι ομότιμος καθηγητής καρδιολογίας, με σημαντικό επιστημονικό έργο και μεγάλη αναγνώριση από την ιατρική κοινότητα. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και πολλών επιστημονικών οργανώσεων. Σήμερα είναι πρόεδρος του ιδρύματος μακροζωίας και συνεργάζεται με το ιατρικό κέντρο.

Ο κ. Στεφανάδης Χριστόδουλος είναι σύμβουλος του κ. Αντώνη Σαμαρά σε θέματα υγείας. Κατάγεται από τον Εύδηλο της Ικαρίας και είναι υποψήφιος βουλευτής της Ν. Δ. στην εκλογική περιφέρεια Σάμου.

Από την Τετάρτη 14/01/2015 κινητό κλιμάκιο γιατρών του ιατρικού κέντρο και του ιδρύματος μακροζωίας, περιφέρεται στα χωριά της Σάμου και προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίας στους ιθαγενείς. Καρδιογράφημα και ψήφος, σπειρομέτρηση και σταυρός.

Την ίδια στιγμή το νησί παραμένει με ένα ασθενοφόρο και μετράει χαμένες ζωές. Τα μισά αγροτικά ιατρεία είναι άδεια και στο νοσοκομείο από τριάντα ειδικευόμενοι γιατροί υπηρετούν τέσσερις. Οι καρκινοπαθείς πηγαινοέρχονται κάθε είκοσι ημέρες στην Αθήνα για να κάνουν χημειοθεραπεία. Μέχρι πρότινος, οι νοσηλευόμενοι ασθενείς πήγαιναν σε ιδιωτικό εργαστήριο για να κάνουν ακτινογραφία θώρακος.

Πόσο θράσος χρειάζεται για να υποκρίνεται θύτης τον σωτήρα του δικού του θύματος. Με πόση ευκολία ξεφτιλίζουν το ιατρικό λειτούργημα, μετατρέποντας αξιοπρεπείς, εξαρτημένους νέους γιατρούς σε πλανόδιους μικροπωλητές που διαλαλούν την εκλογική πραμάτεια του πολιτευτή – αφέντη στα καλντερίμια.

Πόσο χυδαία υποτιμούν τη νοημοσύνη, την κρίση και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, νομίζοντας πως μπορούν να εξαγοράσουν φτηνά την ψήφο και την ψυχή τους.

Η υπόθεση αναπαράγει με ακρίβεια το σενάριο της ταινίας. Με τη διαφορά ότι ο Μαυρογιαλούρος

ήταν ανυποψίαστος για την απάτη. Ο κ.

Στεφανάδης Χριστόδουλος είναι ο εμπνευστής και οργανωτής της απάτης. Κρίμα Πώς να αισθάνεται άραγε που ακυρώνει ακαδημαϊκούς τίτλους και επιστημονικές διακρίσεις για μια βουλευτική έδρα.

Πλησιάζει η ώρα της πληρωμής. Θα φύγουν, εκτός των άλλων, για λόγους αισθητικής και αξιοπρέπειας, με τη ρετσινιά του κομπογιαννίτη και του μικροαπατεώνα.

Σάμος, 15/01/2015

Νίκος Σ. Κακλαμάνης».

left.gr

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη