Οι Ράδιο Αρβύλα κηδεύουν το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία

Δεν περιμένατε φυσικά να μείνει ασχολίαστο το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015 από τους Ράδιο Αρβύλα, σωστά; Ούτε εμείς. Ωστόσο αυτά… που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ξεπερνούσαν κάθε προσδοκία.

Η αχτύπητη παρέα «κήδεψε» την Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ «εις το όνομα του ευρώ, του λαού και του μνημονίου» και προκάλεσαν γέλιο μέχρι… δακρύων.

Όσο για τον επικήδειο; Ο Αντώνης Σαμαράς είχε την τιμητική του. «Σε αγαπήσαμε όπως αγαπάει το θύμα τον απαγωγέα του και σήμερα σε χαιρετάμε με πόνο γιατί θα μας λείψεις όπως λείπει ο προαγωγός στην ιερόδουλη. Μας φρόντισες, δε μας έλειψε ποτέ ο έρωτας. Ήσουν άψογος στα καθήκοντά σου τα συζυγικά. Σχεδόν κάθε μέρα τα εκτελούσες επάνω μας και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ασελγούσες με βία, σαν κτήνος πάνω στα κορμιά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης που με δυσκολία συγκρατούσε τα γέλια του.

Δείτε το βίντεο και… αποθηκεύστε το στο αρχείο σας. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα καλύτερα και ξεκαρδιστικότερα της παρέας του Ant1.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη