Απίστευτο! 27χρονη μεταμορφώθηκε σε...Τζέσικα Ράμπιτ (ΦΩΤΟ)

Η 27χρονη Κέλυ λι Ντεκέι από τη Νέα Υόρκη, είναι τόσο παθιασμένη με την σέξι ηρωίδα, που έβαλε σκοπό της ζωής της να γίνει ίδια με εκείνη, ....

καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, όσο επίπονη και αν ήταν αυτή! Με τη χρήση κορσέ, ήδη από την εφηβεία της, το μοντέλο ξεκίνησε τη δραματική μεταμόρφωσή της: η μέση της συρρικνώθηκε σε απίστευτο βαθμό και είναι τόσο λεπτή που φαίνεται έτοιμη να σπάσει!

Δείτε τη μεταμόρφωσή της στις φωτογραφίες που ακολουθούν: Μεγαλώνοντας, αγαπούσα τις υπερβολές στο στιλ και τα κοστούμια των ηρώων των κόμικς. Μου αρέσει που φορούν το χαρακτήρα τους», λέει η 27χρονη. wnasbwon Κατανοώ πως δεν είναι εύκολο να πετύχω τις τέλειες αναλογίες της, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσω, αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον πως τα υφάσματα μπορούν να βοηθήσουν οπτικά ώστε το σώμα να φαίνεται τόσο λεπτό», δηλώνει. Όταν ήμουν μικρή, ήμουν πολύ ντροπαλή. Μου άρεσε που ο Batman είναι στην πραγματικότητα ο Bruce Wayne, που στην πραγματικότητα όταν φοράει τη στολή του, του επιτρέπεται να αναδείξει μια άλλη πλευρά της προσωπικότητάς του», δηλώνει η γυναίκα που κατάφερε να γίνει η αγαπημένη της ηρωίδα!

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη