Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του 12χρονου που τον έσφαξε ο θείος του στη Θεσσαλονίκη

Στο άκουσμά του και μόνο είναι ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη. Ενας 55χρονος μπήκε οπλισμένος στο…. σπίτι της αδελφής του και την έσφαξε μαζί με τον σύζυγό της και το 12χρονο παιδί τους.

Το αγοράκι είδε τους γονείς του να δολοφονούνται μπροστά του και στη συνέχεια δολοφονήθηκε με μαχαίρι από τον θείο του ο οποίος στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Λίγο μετά το τριπλό φονικό, η κάμερα του politesoraiokastrou.gr, απαθανατίζει τη στιγμή που η γιαγιά του μικρού αγοριού έξω από το σπίτι της οικογένειας σε άθλια κατάσταση και απαρηγόρητη ενημερώνει την αδελφή του 12χρονου για το τι έχει συμβεί, για το γεγονός δηλαδή πως έχασε μέσα σε ένα μεσημέρι μάνα, πατέρα και αδελφό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 55χρονος κρατώντας στο χέρι μαχαίρι και όπλο εισέβαλε στο σπίτι του άντρα της αδερφής του και πυροβόλησε εξ επαφής τους δύο γονείς και μαχαίρωσε το 12χρονο γιο τους. Ο δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Πηγή βίντεο: politesoraiokastrou.gr

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη