Δράμα: Έφτιαχναν κέικ και έβαζαν στην κατάψυξη το χασίς που παρήγαγαν!

Σε πλήρως εξοπλισμένο θερμοκήπιο με δυο συστήματα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης είχε μετατρέψει το σπίτι της στη Δράμα μια οικογένεια που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Ο 63χρονος πατέρας και οι δυο γιοι…

του ηλικίας 29 και 23 χρόνων, που συνελήφθησαν μαζί με δυο συνεργούς τους ηλικίας 30 και 25 χρόνων, είχαν εξελίξει την παραγωγή στο σημείο να… μαγειρεύουν το χασίς!

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι, κατέσχεσαν τα θερμοκήπια που αποτελούνταν από συστήματα εξαερισμού και θέρμανσης με χρονοδιακόπτη και ειδικό φωτισμό, στα οποία οι χασισοκαλλιεργητές καλλιεργούσαν με την υδροπονική μέθοδο 12 φυτά κάνναβης ύψους από 0,10 ως 0,70 εκατοστών.

Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη πέντε συσκευασίες και δυο βάζα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 673,6 γραμμαρίων, δυο σκεύη με… κατεψυγμένο (!) χασισέλαιο βάρους δυο κιλών και 832,5 γραμμαρίων, τρία κομμάτια… κέικ εμποτισμένα με χασισέλαιο βάρους 181,7 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, ένα φαρμακευτικό δισκίο, 600 ευρώ, μια ζυγαριά ακριβείας και διάφορα κουτιά, μπουκάλια και συσκευασίες με λίπασμα, εντομοκτόνο και γεωπονική ορμόνη!

Κατά την έρευνα, ο 30χρονος πέταξε από το παράθυρο άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 750 γραμμαρίων μόλις είδε τους αστυνομικούς. Ακόμη, στα σπίτια των δυο 29χρονων και του 25χρονου κατασχέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 9,4 γραμμαρίων. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη κατά περίπτωση για καλλιέργεια, πώληση, κατοχή, παρασκευή και προμήθεια ναρκωτικών, ενώ ο 30χρονος

κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη