Ανήλικοι σε σπείρα που έκλεβε μηχανές και φορτηγά

Πήραν… φωτιά οι σειρήνες των περιπολικών στην περιοχή της Σάλπης στην Ροδόπη, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ. φορτηγάκι που αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής που ενημερώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του ότι είχε κλαπεί…

από την πόλη της Ξάνθης. Αμέσως το εγκλώβισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο που το οδηγούσε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που ανέλαβε η Ασφάλεια ο νεαρός είχε και συνεργούς στην κλοπή, έναν 28χρονο και έναν άγνωστο, που πιθανολογείται ότι ήταν ένας από τους δυο ανήλικους ηλικίας 16 και 15 χρόνων οι οποίοι συμμετείχαν μαζί τους και σε άλλες κλοπές τροχοφόρων. Από τις 5 Δεκεμβρίου, μάλιστα, είχαν κλέψει εννέα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες από τα οποία έχουν βρεθεί τέσσερα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και το φορτηγάκι.

Όλα τα νεαρά μέλη της σπείρας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κλοπές και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, στην οποία προσήχθη μόνο ο 18χρονος καθώς οι υπόλοιποι δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου. Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη