Αλβανός διέρρηξε τρία σπίτια στην Αιτωλοακαρνανία

Ήταν αργά για να βρεθούν τα κλοπιμαία, όχι όμως και για να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ο δράστης των διαρρήξεων που είχαν γίνει στις 29 Μαΐου, την 1η και στις 8 Ιουλίου σε τρία σπίτια στην κοινότητα Φυτείες του Ξηρόμερου…

Αιτωλοακαρνανίας.

Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στην ταυτοποίηση ενός 32χρονου Αλβανού ο οποίος είχε κλέψει συνολικά μετρητά ύψους 5.150 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ, τα οποία δεν βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ωστόσο, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές. Αντίθετα, βρέθηκαν όλα τα αντικείμενα που είχαν κάνει «φτερά» πριν από μια βδομάδα από ένα σπίτι στον Άγιο Κωνσταντίνο Αιτωλοακαρνανίας. Ο 39χρονος Έλληνας δράστης που εντοπίστηκε από τις τοπικές αρχές, είχε κλέψει δυο τηλεοράσεις, δυο φωτογραφικές μηχανές, πέντε ρολόγια και διάφορα γεωργικά εργαλεία, που βρέθηκαν όλα στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στα Εξαμίλια Κορινθίας μπήκε ένας 43χρονος τσιγγάνος, όχι όμως για να αγοράσει… πάστες αλλά για να «βουτήξει» χρήματα από το ταμείο επωφελούμενος από την απασχόληση της ιδιοκτήτριας! Ωστόσο, εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τα 110 ευρώ που έκλεψε βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Ο δράστης ανακρίνεται στην Ασφάλεια Κορίνθου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το πορτοφόλι μιας γυναίκας ξάφρισε στη Σπάρτη μία 39χρονη Ελληνίδα και πήγε για… προσκύνημα στο Μυστρά! Εκεί την βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και την συνέλαβαν. Το πορτοφόλι βρέθηκε με όλα τα χρήματα που περιείχε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη