Ποιά αυτοκίνητα επέλεξαν οι γυναίκες ως τα καλύτερα του 2014;

Το Women’s World Car Of The Year είναι ο μοναδικός παγκόσμιος θεσμός που από το 2009 κρίνει τα καινούργια αυτοκίνητα με γυναικεία ματιά...

Η ψηφοφορία, στην οποία φέτος έλαβαν μέρος 23 γυναίκες από τον χώρο του αυτοκινήτου, έβγαλε μεγάλη νικήτρια τη Mercedes-Benz S-Class.Η κορυφαία λιμουζίνα της Mercedes-Benz αναδείχθηκε, σύμφωνα με το drive.gr, πρώτη και στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων.

Η πολυτέλεια πάντως μάλλον παίζει μεγάλο ρόλο στην κρίση των γυναικών, αφού καλύτερο SUV αναδείχθηκε το Range Rover Sport. Ως καλύτερο οικογενειακό ψηφίστηκε το Audi A3, ενώ το Audi S3 κατέκτησε την πρωτιά στα σπορ μοντέλα. Το καλύτερο προσιτό, οικονομικό μοντέλο για τις κυρίες που ψήφισαν ήταν το νέο Honda Jazz, ενώ καλύτερο «πράσινο» το Tesla Model S.Οι 23 γυναίκες που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία είναι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο. Τα αυτοκίνητα βαθμολογήθηκαν σε 10 τομείς, από την ευρυχωρία και την εμφάνιση μέχρι την οδική συμπεριφορά και τον λόγο τιμής/αξία. Έτσι προέκυψαν οι νικητές ανά κατηγορία, ενώ το αυτοκίνητο που είχε συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς συνολικά, ανεξαρτήτως κατηγορίας, ήταν η S-Class.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη