Αγρίνιο: Ανήλικοι έκλεβαν ενώ χτυπούσε ο συναγερμός!

Λες και ήθελαν να συλληφθούν έκαναν δυο ανήλικα τσιγγανόπουλα και μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που διέρρηξαν ένα διαμέρισμα σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου! Παρ’ ότι χτύπησε ο συναγερμός, έμειναν μέσα και συνέχισαν…

να κλέβουν ό,τι έβρισκαν!

Η 31χρονη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά που την βοηθούσαν, μια 17χρονη και ένας 13χρονος, είχαν βρει ανοιχτή την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και είχαν μπει ανενόχλητοι μέσα. Παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος και αμέσως ήχησε η σειρήνα του συναγερμού.

Όμως, συνέχισαν απτόητοι να αρπάζουν τα κοσμήματα που βρήκαν, με αποτέλεσμα βγαίνοντας να πέσουν πάνω σε αστυνομικούς που έφτασαν αμέσως!

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στις τσέπες τους και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ενώ οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίνονται για τυχόν άλλες κλοπές που μπορεί να έχουν διαπράξει και θα παραπεμφθούν στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Επί 15 ημέρες έμπαιναν ως πελάτισσες σε ένα σούπερ μάρκετ στην Ηγουμενίτσα τρεις τσιγγάνες ηλικίας 34, 22 και 18 χρόνων και έκλεβαν συστηματικά διάφορα προϊόντα! Στην τελευταία προσπάθειά τους, όμως, δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ αναζητούν μία ακόμα συνεργό τους.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη