«Ο πανικόβλητος κ. Σαμαράς και τα εξαπτέρυγά του»

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και «τα εξαπτέρυγά του» που «δεν διστάζουν να τρομοκρατούν ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο τις καταθέσεις του ελληνικού λαού» εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετικό ανεπίσημο σημείωμά του, χαρακτηρίζοντας…

παράλληλα επικίνδυνους για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού τον Αντώνη Σαμαρά και κυβερνητικούς παράγοντες που έκαναν δηλώσεις σχετικά με τις καταθέσεις.

Η συμπεριφορά αυτή, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «καθιστά αναγκαία τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ακολουθηθεί η εναλλακτική κυβερνητική πολιτική που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ». Δηλαδή, η πολιτική για την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας, και η σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές από μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει ότι, προκειμένου να κατανοηθεί πλήρως από τον λαό η επιτακτική αναγκαιότητα για μια τέτοια δημοκρατική ανατροπή, το επόμενο διάστημα σχεδιάζει μια μεγάλη εξόρμηση προς τον ελληνικό λαό μέσα από σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών. Για παράδειγμα, έχουν ήδη ξεκινήσει νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζεται η διοργάνωση 13 περιφερειακών συνδιασκέψεων, όπου θα συζητηθεί, θα αποκρυσταλλωθεί και συγκεκριμενοποιηθεί ανά περιφέρεια, το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο στόχος των πρωτοβουλιών αυτών είναι να ενισχυθεί η συμμαχία κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων «που διεκδικούν τη δημοκρατική ανατροπή της επικίνδυνης κυβέρνησης Σαμαρά και της καταστροφικής πολιτικής χάριν της εναλλακτικής κυβερνητικής πολιτικής (κοινωνική, παραγωγική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της Ελλάδας και σκληρή διαπραγμάτευση) που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πανικός υπό τον οποίο τελεί ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύονται και από το γεγονός ότι για να αντιμετωπίσουν την κατά γενική ομολογία άκρως επιτυχημένη παρουσία του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, για να αμφισβητήσουν την εναλλακτική, τεκμηριωμένη και κοστολογημένη κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, για να ανακόψουν την ανταπόκριση που βρίσκει η πολιτική αυτή στα πολυπληθή θύματα των μνημονίων, ελλείψει οποιουδήποτε σοβαρού επιχειρήματος, δεν διστάζουν να επιχειρούν να τρομοκρατήσουν, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τις καταθέσεις του ελληνικού λαού.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη