Αυτή είναι η Poppy: Η γηραιότερη γάτα στον κόσμο

Στην ώριμη ηλικία των 24 (ή 114 σε ανθρώπινα χρόνια), η Poppy, μια μικρή ταρταρούγα γάτα από το Bournemouth της Αγγλίας μόλις ανακηρύχθηκε ως η γηραιότερη γάτα στον κόσμο από το Guinness World Records. Η χνουδωτή γριούλα γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1990.

Η ιδιοκτήτρια της Poppy, Marguerite West, που την υιοθέτησε σε ηλικία 5 ετών από άλλον ιδιοκτήτη, λέει: «Είναι κουφή και τυφλή και νιαουρίζει για τα πάντα. Μερικές φορές τη φωνάζουμε δύστροπη Poppy. Μπορεί να ανέβει τις σκάλες αλλά δεν την αφήνουμε να τις κατέβει μόνη της».

Η Marguerite αποδίδει την εντυπωσιακή μακροζωία της Poppy στην διατροφή και την άσκηση: «Θεωρώ πως έχει καλή διατροφή και αρκετή άσκηση, αφού κρατάει τον εαυτό της σε φόρμα περπατώντας αρκετά και τρώει πολύ. Βέβαια της αρέσουν και μερικά περίεργα φαγητά απ’ έξω. Κάποιες φορές της δίνουμε λίγο κοτόπουλο KFC, fish & chips ή ακόμα και κεμπάπ». Η Maguerite μαζί με την Poppy και άλλη μια γάτα το 1997 Η Poppy χαλαρώνει στο σπίτι το 1997 Η Poppy (δεξιά) στο σπίτι μαζί με μια άλλη γάτα το 1997 Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη