ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι δύο καλόγριες και ο… βιαστής

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν δύο καλόγριες. Η μία λεγόταν Αδελφή Μαθηματικά (ΑΜ) και η άλλη Αδελφή Λογική(ΑΛ)...

Ένα βράδυ κι ενώ σουρούπωνε, ήταν και οι δύο ακόμα μακριά από το μοναστήρι. Τότε ξεκινάει ο εξής διάλογος: ΑΜ: Προσέξατε τον άνδρα που μας ακολουθεί εδώ και 34,2 λεπτά; Αναρωτιέμαι τι μας θέλει… ΑΛ: Είναι λογικό, θέλει να μας βιάσει. ΑM: Ωχ όχι! Στην απόσταση που βρίσκεται θα μας προφτάσει σε λιγότερο από 15 λεπτά. Τι μπορούμε να κάνουμε; ΑΛ: Το μόνο λογικό είναι να βαδίσουμε πιο γρήγορα. Άρχισαν να περπατάνε πιό γρήγορα αλλά η Αδελφή Μαθηματικά λέει:

ΑΜ: Δεν καταφέραμε τίποτα. ΑΛ: Φυσικά και δεν καταφέραμε τίποτα. Ο άνδρας έκανε ό,τι πιό λογικό μπορούσε. Ανέπτυξε ταχύτητα ο ίδιος. ΑΜ: Τότε τι κάνουμε; Σε ένα λεπτό θα μας έχει φτάσει. ΑΛ: Το μόνο λογικό είναι να χωριστούμε. Εσείς από δω κι εγώ από εκεί. Έτσι δεν θα μπορεί να ακολουθήσει και τις δύο. Ο άνδρας διαλέγει να ακολουθήσει την ΑΛ. Η Αδελφή Μαθηματικά φτάνει στο μοναστήρι κι αρχίζει να ανησυχεί για την Αδελφή Λογική που δεν έχει φτάσει ακόμα. Όταν φτάνει επιτέλους η Αδελφή Λογική, την πλησιάζει η Αδελφή Μαθηματικά και της λέει:

ΑΜ: Αδελφή Λογική! Δόξα τω Θεώ, φτάσατε! Πείτε μου τι συνέβη! ΑΛ: Συνέβη ότι πιο λογικό. Ο άνδρας δεν μπορούσε να μας ακολουθήσει και τις δύο και διάλεξε εμένα. ΑM: Ναι, ναι! Αλλά έπειτα; ΑΛ: Συνέβη ό,τι πιό λογικό. Άρχισα να τρέχω όσο μπορούσα πιο γρήγορα, και ο άνδρας έκανε το ίδιο. ΑM: Και; ΑΛ: Συνέβη ότι πιο λογικό. Με πρόφτασε. ΑM: Ωχ Θεέ μου! Και τι κάνατε; ΑΛ: Ό,τι ήταν λογικό να κάνω. Σήκωσα τη ρόμπα μου. ΑM: Ωχ αδελφή! Κι ο άνδρας τι έκανε; ΑΛ: Ό,τι ήταν λογικό, κατέβασε το παντελόνι του. ΑM: Ωχ όχι! Τι έγινε έπειτα; ΑΛ: Λογικό δεν είναι, αδελφή; Μία καλόγρια με τη ρόμπα σηκωμένη τρέχει πιο γρήγορα από έναν άνδρα με κατεβασμένα παντελόνια.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη