Μετέτρεψε έναν άχρηστο τοίχο σε καμβά για τις εξαιρετικές δημιουργίες του!

Όταν ο φίλος ενός χρήστη του Imgur ζήτησε από τον πατέρα του να του διακοσμήσει την αυλή, εκείνος το έκανε αλλά φεύγοντας του άφησε και έναν αντιαισθητικό τοίχο στην μέση του πουθενά.

Η πρώτη του σκέψη ήταν να τον γκρεμίσει και να ξανακάνει την αυλή όπως ήταν πριν. Η δεύτερη όμως σκέψη του, ήταν και αυτή που τελικά επικράτησε.

Αποφάσισε να μετατρέψει τον άχρηστο τοίχο σε ένα τεράστιο καμβά που θα ικανοποιήσει το πάθος του για την ζωγραφική. Αλλά ένας πίνακας δεν του φάνηκε αρκετός. Όταν ολοκλήρωσε τη πρώτη του δημιουργία αποφάσισε να το σβήσει και να φτιάξει ακόμη ένα από την αρχή. Και μετά άλλο ένα και..

Ο τοίχος είναι αρκετά μεγάλος. Έχει σχεδόν 2 μέτρα ύψος και 4 μέτρα πλάτος. Το ιδανικό μέγεθος για μια όμορφη τοιχογραφία! Πρώτα πρώτα έπρεπε να βαφτεί όλος ο τοίχος άσπρος. Το δύσκολο αυτό καθήκον το ανέλαβε η σύζυγος του. Η πρώτη του δημιουργία ήταν αρκετά απλή και έμοιαζε με κάτι που θα βλέπατε σε ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης . Τοποθέτησε και προβολείς για να φαίνεται το έργο του και τη νύχτα. Σύντομα όμως αποφάσισε ότι ήταν καιρός πια για μια αλλαγή. Έτσι έσβησε την προηγούμενη εικόνα και ζωγράφισε ένα γκράφιτι! Στη συνέχεια, το γκράφιτι πήρε μια πιο περίτεχνη μορφή. Ήταν ο ιδανικός τρόπος για να δοκιμάσει πώς δείχνουν τα σπρέι βαφής στον τοίχο. Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα μέχρι το γκράφιτι να αντικατασταθεί με ένα ήρεμο, παραθαλάσσιο τοπίο. Αλλά ούτε και αυτό κράτησε πολύ. Το καλό με αυτόν το τεράστιο καμβά είναι ότι όποτε θέλει ο ζωγράφος σβήνει τα πάντα και ξεκινάει πάλι από την αρχή.. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη