Ο πιο ενυδατικός "πράσινος χυμός" για την επιδερμίδα!Οι υγιεινοί χυμοί που μπορεί να φτιάξει κανείς στο σπίτι του είναι η καλύτερη "μόδα" στις διατροφικές μας συνήθειες εδώ και πολλά χρόνια... Οι "πράσινοι χυμοί" δεν είναι τίποτα άλλο από χυμούς που περιέχουν διάφορα λαχανικά τα οποία είναι ευεργετικά για την υγεία μας. Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που η αυξημένη θερμοκρασία κάνει πολλούς ανθρώπους να μειώνουν την ποσότητα που καταναλώνουν, το να παίρνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μέσα από έναν δροσιστικό χυμό είναι πολύ σημαντικό. Αυτός ο "πράσινος χυμός" καρπουζιού είναι πολύ πλούσιος σε φρέσκα, ενυδατικά χόρτα όπως το αγγούρι, το μαρούλι, το λάχανο και το σέλινο. Επιπλέον ο χυμός από λεμόνι lime και το καρπούζι δίνουν στον χυμό μια γλυκιά γεύση. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε κάτι δροσιστικό, μην διστάσετε να φτιάξετε αυτόν το χυμό. Υλικά για 2 ποτήρια: 1 μαρούλι από το οποίο χρειάζεστε μόνο την "καρδιά"

3 κούπες καρπούζι κομμένο σε κύβους

1 αγγούρι χωρίς την φλούδα

2 μικρά λεμόνια lime χωρίς την φλούδα

5 κοτσάνια από σέλινο

5 φύλα από ένα μικρό λάχανο Οδηγίες παρασκευής: Πλύνετε καλά όλα τα υλικά και κόψτε αναλόγως όσα χρειάζεστε. Με την βοήθεια ενός αποχυμωτή, ξεκινήστε βάζοντας σε αυτόν πρώτα το μαρούλι. Συνεχίστε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Ο φρέσκος αυτός χυμός είναι προτιμότερο να καταναλωθεί αμέσως μετά την παρασκευή του. Ωστόσο, είναι δυνατόν να διατηρηθεί στο ψυγείο για μία ημέρα χωρίς να χάσει τις θρεπτικές του ουσίες, αρκεί να το βάλετε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο νερό για να αυξήσετε την ποσότητα. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη