Αγόρασε μερικά χρωματιστά μολύβια, λίγη κόλλα και δείτε τι έφτιαξε!

Αν κάποιος αναζητήσει τον Πίτερ Μπράουν, όλη την ημέρα θα τον βρει να κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή. Τα βράδια όμως, μετά την δουλειά, ο Πίτερ απελευθερώνει την καλλιτεχνική ιδιοφυΐα του.

Χρησιμοποιώντας ότι υλικό μπορεί να φανταστεί κανείς, καταφέρνει να δημιουργήσει μερικά από τα ωραιότερα έργα τέχνης που έχουμε δει.

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα κομμάτια του είναι αυτό που θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Για να το δημιουργήσει, χρησιμοποίησε απλά μερικά χρωματιστά μολύβια που βρήκε σε ένα βιβλιοπωλείο και λίγη κόλλα..

Αρχικά αγόρασε τα υλικά: Κόλλα και μερικά χρωματιστά μολύβια . Τα τοποθέτησε όπως ακριβώς τα ήθελε.. Στη συνέχεια , τα κόλλησε μεταξύ τους. Έπειτα άνοιξε μια τρύπα στην μέση. Έκοψε ότι περίσσεψε. Χρησιμοποιώντας ένα τόρνο, λείανε την περιοχή έξω από το δακτύλιο . Υπήρχαν μερικά ακόμη βήματα στη διαδικασία . Η στίλβωση ήταν ένα από τα πιο σημαντικά. Σχεδόν έτοιμη η δημιουργία του! Στη συνέχεια , πρόσθεσε βερνίκι για να δώσει ένα ωραίο, γυαλιστερό χρώμα. Πώς μπορούν μερικά μολύβια να μετατραπούν σε κάτι τόσο δροσερό ; Έτοιμο το δαχτυλίδι! Ποιος δεν θα πλήρωνε για να φορέσει ένα δαχτυλίδι σαν αυτό; Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη