Ένας φωτογράφος βρέθηκε μπροστά σε αυτή την αποθήκη…Αυτό που βρήκε μέσα, δεν το περίμενε ποτέ!

Φανταστείτε να πηγαίνατε μια βόλτα στην εξοχή και να βρισκόσασταν μπροστά σε ένα τεράστιο, εγκαταλελειμμένο κτίριο σαν αυτό της φωτογραφίας. Είναι στη μέση του πουθενά και οι πόρτες του είναι κλειδωμένες. Όλο περιέργεια πλησιάζετε στο παράθυρο να ρίξετε μια ματιά μέσα. Σίγουρα κάτι υπάρχει, αλλά είναι πολύ σκοτεινά για να καταλάβετε τί μπορεί να είναι… Το ίδιο ακριβώς ένιωσε και ο φωτογράφος της ιστορίας μας. Όταν βρέθηκε μπροστά στο αχανές κτίσμα και κοίταξε μέσα, σίγουρα θα είδε το τελευταίο πράγμα που περίμενε: αυτοκίνητα αντίκες!

Η αποθήκη βρίσκεται στην Πορτογαλία κι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2007. Τόσο το ίδιο το κτίσμα όσο και το απίθανο περιεχόμενό του ανήκουν σε ένα πρώην έμπορο αυτοκινήτων από τη δεκαετία του ’70-’80. Σύμφωνα με τις πηγές, ο έμπορος συνήθιζε να κρατάει για τον εαυτό του μερικά από τα αυτοκίνητα που πουλούσε και με τα χρόνια η συλλογή του πραγματικά έγινε τόσο μεγάλη που χρειαζόταν δικό της χώρο!

Ήταν ο ίδιος ο έμπορος, μάλιστα, που προσέλαβε τον φωτογράφο Manuel Menezes Morais για να τον οδηγήσει στη συγκεκριμένη αποθήκη, με σκοπό να φωτογραφήσει τη συλλογή του. Αλλά, έβαλε τον φωτογράφο να ορκιστεί ότι δεν θα αποκαλύψει ποτέ την ακριβή τοποθεσία του κτίσματος. Κάποιοι το τοποθετούν στα περίχωρα της Λισαβόνας, χωρίς να είναι και πολύ σίγουροι. Το σίγουρο είναι πως και να είχαμε τη δυνατότητα, τα αυτοκίνητα δεν είναι προς πώληση και παραμένουν στον εκκεντρικό ιδιοκτήτη τους σαν κειμήλια. διαφορετικό

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη