14 άνθρωποι κάνουν υπέροχα πράγματα για να βοηθήσουν ζώα. Εικόνες που μας πλημμυρίζουν ελπίδα…

Στις ειδήσεις, συχνά επικεντρωνόμαστε σε ανθρώπους που κακοποιούν ζώα και παραβλέπουμε την καλοσύνη με την οποία κάποιοι άλλοι τους συμπεριφέρονται.

Εδώ συγκεντρώσαμε 14 ανθρώπους που μας συγκινούν με την προσπάθεια που καταβάλουν για να βοηθήσουν τους αξιολάτρευτους φίλους μας.

1. 2. 3. Αυτός ο άντρας αγαπάει πραγματικά τα σκυλιά του. Είναι όλα πάνω από 10 χρονών.

4. Αυτό το άτυχο σκιουράκι κόλλησε στο καπάκι ενός φρεατίου. Όταν το βρήκαν, το κεφάλι του είχε πρηστεί τόσο πολύ, που ήταν αδύνατον να το τραβήξουν έξω. Αντί απλά να του κάνουν ευθανασία, όπως αρχικά προτάθηκε, οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν τα εργαλεία τους και για την επόμενη ώρα προσπάθησαν να διευρύνουν την τρύπα ώστε να ελευθερωθεί το μικρό πλασματάκι.

5. Πυροσβέστης με μηχάνημα τεχνητής αναπνοής προσπαθεί να συνεφέρει μια μαμά γάτα, έχοντας δίπλα του το γατάκι της.

6. Σκύλος της αστυνομίας στο τελευταίο του ταξίδι για τον κτηνίατρο…

7. Πριν έξι χρόνια, ο Cropper βρέθηκε στον δρόμο μετά από σκυλοκαβγά. Τραυματισμένος και άρρωστος, περιθάλπηκε από την υπομονή, την αγάπη και την αποφασιστικότητα αυτού του άντρα. Υγιής, πλέον, αλλά όχι αρκετά δυνατός για να επιστρέψει στη φύση, ο Cropper απολαμβάνει χαρούμενες μέρες πλάι στον καινούριο φίλο του.

8. Στην Κίνα, διασώστες σκύλων πλήρωσαν περίπου 8,000 δολάρια για να αγοράσουν όλα τα σκυλιά που βρίσκονταν ήδη σε ένα φορτηγό με προορισμό το σφαγείο. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις τα σκυλιά μεταφέρθηκαν στο κέντρο διάσωσης.

9. 10. Ο ιδιοκτήτης φτιάχνει για το ανάπηρο ψάρι του ένα σωσίβιο για να το αποτρέψει από το να βουλιάξει στον πάτο του ενυδρείου.

11. Ελέφαντας στην Ταϊλάνδη λαμβάνει προσθετικό πόδι αφότου έχασε το δικό του από νάρκη.

12. Η κόρη μου με ρώτησε αν θα μπορούσε να πουλήσει τα λούτρινα ζωάκια της και να δωρίσει τα χρήματα στο τοπικό Κέντρο Προστασίας Ζώον. Προφανώς και της το επέτρεψα.”

13. Αυτός ο αστυνομικός διέκοψε την κυκλοφορία ενώ έβρεχε για να σώσει αυτο το κουτσό σκυλάκι.

14. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη