Γνωστή τραγουδίστρια παραδέχεται πως κοιμήθηκε με πολλούς άντρες για να...

Λίγες μέρες μετά την συνέντευξη της μελαγχολικής τραγουδίστριας ... Lana Del Rey που ανέφερε ότι θα ήθελε να ήταν νεκρή, ήρθαν κι άλλες εξίσου σοκαριστικές δηλώσεις της, οι οποίες άφησαν τους θαυμαστές της αλλά και όλο τον χώρο της showbiz με το στόμα ανοιχτό.

Η τραγουδίστρια που με τον πρώτο της μόλις δίσκο με τίτλο «Born To Die» απέκτησε την φήμη που πάντα αναζητούσε, δήλωσε στο περιοδικό Complex ότι ξάπλωσε στα κρεβάτια πολλών ανδρών για να κάνει καριέρα.

«Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα με πολλούς άνδρες του χώρου. Κανείς από αυτούς όμως δεν με βοήθησε στις δισκογραφικές μου συμφωνίες. Πράγμα πολύ ενοχλητικό», τόνισε η Lana Del Rey που απ’ ότι αποδείχθηκε «κέρδισε» μόνο καλοπέραση αλλά όχι και καριέρα με αυτό τον τρόπο.

Βέβαια μπορεί να μην κατάφερε να γίνει η celebrity που επιθυμούσε κάνοντας sex με άνδρες που είχαν κάποια εξουσία, αλλά έκανε τελικά το όνειρο της πραγματικότητα με την αξία, το σπαθί και την φωνή της. Έτσι, έγινε η πιο νοσταλγική vintage τραγουδίστρια όλων των εποχών και πλέον θα θεωρείται και η πιο ακομπλεξάριστη εφόσον τόλμησε να πει αυτά τα καμώματα της δημόσια.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη