
Υλικά συνταγής
1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο φλιτζ. ελαιόλαδο
500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας εμπορίου
2 ποτήρια νερό περίπου
1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
2 φύλλα δάφνης
4 κόκκους μπαχάρι
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
2 κούπες μανέστρα Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο φλιτζ. ελαιόλαδο
500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας εμπορίου
2 ποτήρια νερό περίπου
1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
2 φύλλα δάφνης
4 κόκκους μπαχάρι
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
2 κούπες μανέστρα Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ