
Υλικά συνταγής
1 πακέτο κανελόνια
500γρ. χυμό ντομάτας (κατά προτίμηση φρέσκες)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. κεφαλοτύρι
1 κ.γ. πιπέρι
1 πρέζα κανέλα
αλάτι για τη γέμιση 500γρ. σπανάκι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο φλιτζ. χυμό ντομάτας ή μια ντομάτα μεγάλη κονκασέ κομμένη
1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
250γρ. φέτα
1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. ζάχαρη Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
500γρ. χυμό ντομάτας (κατά προτίμηση φρέσκες)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. κεφαλοτύρι
1 κ.γ. πιπέρι
1 πρέζα κανέλα
αλάτι για τη γέμιση 500γρ. σπανάκι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο φλιτζ. χυμό ντομάτας ή μια ντομάτα μεγάλη κονκασέ κομμένη
1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
250γρ. φέτα
1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. ζάχαρη Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ