![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9LZVNsD6UF0i_uw6iwsQaLTIeRmATtgNTEgY4JtUItK5RrxDb5yqrcKk2eYuxrV8d0PJ6bQ0-XpgUyUS6_jzAF1yLVlsonsw5BR3qEKKKDCVWeTaOue8Tow9SeG48cLCVK91DS1b7llKZ/s1600/politika_gemista_6.jpg)
Υλικά συνταγής
6 πιπεριές για γέμισμα
6 ντομάτες ώριμες
250-300γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα (υπολογίζουμε 2 κ.σ. ρύζι για κάθε μέτριου μεγέθους πιπεριά)
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζ. χυμό ντομάτας
1 φλιτζ. ελαιόλαδο ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
3 κ.σ. κουκουνάρι
4 κ.σ. σταφίδες
αλάτι
πιπέρι Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
6 ντομάτες ώριμες
250-300γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα (υπολογίζουμε 2 κ.σ. ρύζι για κάθε μέτριου μεγέθους πιπεριά)
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζ. χυμό ντομάτας
1 φλιτζ. ελαιόλαδο ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
3 κ.σ. κουκουνάρι
4 κ.σ. σταφίδες
αλάτι
πιπέρι Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ