Δείτε πως μπορείτε να καθαρίσετε το στρώμα σας

Το στρώμα του κρεβατιού σας πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον κάθε 6 μήνες. Η διαδικασία καθαρισμού είναι... απλή και μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα. Αφού βγάλετε τα σεντόνια από το στρώμα, σκουπίστε το στρώμα καλά, φροντίζοντας φυσικά η ηλεκτρική σκούπα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι καθαρή. Αμέσως μετά
το σκούπισμα ρίξτε πάνω σε όλο το στρώμα σκόνη μαγειρικής σόδας και αφήστε την εκεί για 30 λεπτά. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε 2-3 σταγόνες λεβάντας ή κάποιο άλλο αιθέριο ελαίο της επιλογής σας, για να μοσχομυρίζει το στρώμα σας για αρκετές μέρες. 5 βήματα για να διατηρήσετε καθαρό το στρώμα σας Αφού περάσουν τα 30 λεπτά, σκουπίστε τη σόδα προσεκτικά. Αν υπάρχουν λεκέδες στο στρώμα σας, φτιάξτε μια πάστα που θα αποτελείται από αλάτι, μαγειρική σόδα και κρύο νερό, και τρίψτε ταμποναριστά με το μείγμα τους λεκέδες σας. Αφήστε την πάστα να κάνει τη δουλειά της για λίγα λεπτά και καθαρίστε με κρύο νερό. Το προστατευτικό στρώματος θα σας σώσει από πολλούς λεκέδες και επιπλέον θα προστατέψει το στρώμα σας και θα το διατηρήσει σαν καινούριο για περισσότερα χρόνια.

Το προστατευτικό στρώματος θα σας σώσει από πολλούς λεκέδες και επιπλέον θα προστατέψει το στρώμα σας και θα το διατηρήσει σαν καινούριο για περισσότερα χρόνια. Αν υποπτεύεστε πως στο στρώμα σας υπάρχουν ζωύφια, τότε καλύτερα να καλέσετε κάποιον επαγγελματία που θα μπορέσει να τα εξουδετερώσει αποτελεσματικά. Επίσης καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε προστατευτικό στρώματος για να διατηρήσετε το στρώμα σαν καινούριο για περισσότερα χρόνια.

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη