Τι να κάνετε για να μην μυρίζουν τα σκουπίδια

Οκ, αναμενόμενο ο κάδος απορριμμάτων να μυρίζει πού και πού, μιας και... μέσα σε αυτόν πετάμε ό,τι δε χρειαζόμαστε. Αν όμως δεν τον καθαρίζεις συχνά θα παρατηρήσεις πολύ σύντομα πως θα ποτίσει τις δυσάρεστες
μυρωδιές και μετά... καλά ξεμπερδέματα. Υπάρχει άραγε τρόπος να μη μυρίζει άσχημα; Σαφώς και υπάρχει και δεν είναι μόνο ένας. Πάμε να τους δούμε: Ρίξε στον πάτο μαγειρική σόδα και άφησέ την να δράσει όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα το πρωί πέταξέ την και πλύνε με υγρό απορρυπαντικό και ζεστό νερό τον κάδο. Πλύνε τον κάδο με χλωρίνη και ζεστό νερό και στέγνωσέ τον με ένα πανάκι. Έπειτα, ρίξε στον πάτο του άμμο υγιεινής (ναι, αυτή που βάζουμε στις γάτες) και πέρνα κανονικά από πάνω τη σακούλα. Άπλωσε μια εφημερίδα στον πάτο του κάδου και ρίξε από πάνω αρκετή ποσότητα καφέ. Πέρνα από πάνω τη σακούλα κανονικά.

 Η μυρωδιά του καφέ θα νικήσει τις δυσάρεστες οσμές. Τέλος, σε άδειο κάδο μπορείς να ρίξεις μερικές φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού. Αφαίρεσέ τις μετά από λίγες ώρες. Θα δεις τι απίστευτη αίσθηση δροσιάς θα χαρίσουν στον κάδο.

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη