Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Μία πολυ απλή πιτούλα, γρήγορη και ευκολη!

Υλικά: 2 κούπες αλεύρι 2 αυγά φρέσκα 1 φλυτζάνι λάδι 1 γιαούρτι τυρί φέτα αλάτι νερό Εκτέλεση:


Χτυπάμε μέσα σε μιά λεκάνη το αλεύρι, το γιαούρτι, τα αυγά, τη φέτα, λιγο αλάτι, το λάδι απο το οποίο θα κρατήσετε λίγο για το αλοιμα του ταψιού και λίγο για την επιφάνεια της πίτας.

Προσθέστε και λίγο νερό μέχρι να κάνετε ενα μέτριο χυλό, οχι πολυ αραιό.

Προθερμαίνετε καλά τον φούρνο και ρίχνετε τον χυλό στο ηδη λαδωμένο ταψάκι.

Ψήνετε στο κάτω μέρος του φούρνου μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να πατώσει καλά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η ποσότητα του τυριού εξαρτάται απο το γούστο σας. Αν το τυρί σας ειναι πολύ αλμυρό μην βάζετε πολύ αλάτι. Η δόση αυτή ειναι για ενα μικρό ταψάκι. Ειναι μιά πίτα λεπτοκαμωμένη!

sintagespareas

Via

Thermo-portal.gr
             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: