Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Όσο απλά φτιάχνεται, άλλο τόσο νόστιμη είναι!!!

Υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1 φλιτζάνι του καφέ γάλα του κιλού τυρί φέτα 1 φλιτζάνι του καφέ άλμη του τυριού (προαιρετικά) 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και 1 ακόμη λάδι για το ταψί λίγο αλάτι Εκτέλεση Χτυπάμε το αλεύρι με τα αυγά, το γάλα, την άλμη, το αλάτι και μια κουταλιά βούτυρο με το μίξερ ή με το σύρμα μέχρι να βγάλει φουσκάλες. Προσθέτουμε λίγο νερό, για να προκύψει πηχτός χυλός.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς πάνω - κάτω.

Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στο ταψί και, αφού το ζεσταίνουμε ελάχιστα στον φούρνο, ρίχνουμε μέσα το μείγμα.

Τρίβουμε σε κομματάκια το τυρί φέτα και το ρίχνουμε από πάνω με

μερικά κομματάκια βούτυρο και λίγο λάδι.

Το βάζουμε στον φούρνο και μετά από 30 λεπτά, αφού έχει ροδίσει, το χαμηλώνουμε και το αφήνουμε άλλη μισή ώρα στους 150 βαθμούς.

Κόβουμε με μικρά κομμάτια και σερβίρουμε μόλις βγει από τον φούρνο. bostanistas

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: