Τοπικά Μαντάτα-Νέα και τοπικές ειδήσεις από ΘΕΡΜΟ,ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ,ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

[Τοπικά Μαντάτα][grids]

10 οδηγίες για την φροντίδα του αυτοκινήτου μας

Μην χρησιμοποιείτε σαπούνια πιάτων για το πλύσιμο του αυτοκίνητου...

Περιέχουν πολύ αλάτι και απολιπαντικό που ενθαρρύνουν τη διάβρωση και την ξήρανση της βαφής. 2) Πλένετε το αυτοκίνητο σας
τουλάχιστον 3 φόρες τον μήνα, με σαμπουάν που έχει ουδέτερο PH, για να απομακρύνει τους ρύπους χωρίς να επηρεάζει τη βαφή και να περιέχει κερί προστασίας.

3) Μην πλένετε ή γυαλίζετε όταν ο κινητήρας, οι ζάντες ή το αμάξωμα είναι ζεστό ή στον Ήλιο. 4) Μην χρησιμοποιείτε σκληρά σφουγγάρια ή Scotch-Brite για να καθαρίσετε κουτσουλιές, μυγάκια ή ρετσίνια. Χρησιμοποιείτε το ειδικό σπρέι. 5) Μην πλένετε το αυτοκίνητο με σκληρά σφουγγάρια ή «σκληρά» δέρματα που αφήνουν σημάδια στη βαφή, ειδικά στα σκούρα χρώματα. 6) Χρησιμοποιείτε 100% βαμβακερό πανί γυαλίσματος και όχι φανέλες που χαράζουν τη βαφή όταν γυαλίζετε. 7) Αποφύγετε τις χονδρές αλοιφές που αδυνατίζουν την αντοχή της βαφής. 8) Κερώνετε συχνά τις βαμμένες επιφάνειες (2-3 φόρες τον χρόνο), προστατεύοντάς τες από τις uv ακτίνες, την όξινη βροχή και τους βιομηχανικούς ρύπους. 9) Μην χρησιμοποιείτε για την προστασία των πλαστικών (ταμπλό, τσιμούχες κ.λπ.) προϊόντα που περιέχουν πετρέλαιο. 10) Καθαρίστε αμέσως πίσσες, ρετσίνια, ακαθαρσίες πουλιών για να αποφύγετε τη διάβρωση της βαφής.

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Θέρμο - Δήμος Θέρμου: Πληροφορίες, Αξιοθέατα, Ιστορία, Διαχρονικά Θέματα

[ΘΕΡΜΟ][threecolumns]

Υγεία - Συμβουλές Ομορφιάς - Health & Beauty

[Υγεία Ομορφιά][list]

Lifestyle - Τρόπος Ζωής

[Lifestyle][twocolumns]

Tips - Συμβουλές

[Tips][bsummary]