6 μυστικά για να απολαμβάνεις περισσότερο αυτό που ζεις.

1. Σκέψου θετικά Η θετική σκέψη έχει εξελιχθεί σε ολόκληρη επιστήμη. Τα άσχημα συναισθήματα δημιουργούν χημικές αντιδράσεις και προκαλούν ψυχολογική και σωματική δυσφορία. Κοίτα την θετική όψη των πραγμάτων και θα εκπλαγείς.

 2. Εκτίμησε αυτά που
έχεις
Συνήθως κάνουμε το λάθος να εστιάζουμε σε αυτά που δεν έχουμε και όχι σε αυτά που ήδη έχουμε αποκτήσει. Κάνε μια λίστα με όλα τα καλά της ζωής σου και υπενθύμιζε την καθημερινά στον εαυτό σου. 
3. Ζήσε το παρόνΌσο παράξενο και αν ακούγεται οι περισσότεροι ζούμε είτε στο παρελθόν (με τύψεις) είτε στο μέλλον (με αγωνία). Προσπάθησε να εστιάσεις στο τώρα και να απολαμβάνεις περισσότερο μικρές αλλά πολύτιμες στιγμές. 

4. Να έχεις δραστηριότητες και να είσαι δημιουργικήΠροσπάθησε να ασχολείσαι με πράγματα, να είσαι κοινωνική, να βλέπεις συχνά τους φίλους σου, να έχεις κάποιο χόμπι. Η εκτόνωση και η δημιουργία ισοδυναμούν με χαρά. 

5. Σταμάτα να ανησυχείς για το παραμικρόΕίναι αστείο αλλά η πλειοψηφία αυτών για τα οποία ανησυχούμε ή τα οποία φοβόμαστε δε συμβαίνουν ποτέ. Σκέψου το και χαλάρωσε.

 6. Να είσαι ο εαυτός σουΜη συγκρίνεσαι με άλλες γυναίκες και έχε αυτοπεποίθηση στις δικές σου ικανότητες. Προσπάθησε απλά να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες και να είσαι περήφανη για αυτά που έχεις καταφέρει. Γράφτηκε από τον Ελευθερία Ιωαννίδουhttp://www.faysbook.gr

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη