Τι σημαίνουν τα 4 πιο συνηθισμένα όνειρα!

Πολλοί αναλυτές ισχυρίζονται ότι κάθε όνειρο έχει τι σημασία του και ότι τα όνειρα που βλέπουμε σκοπό έχουν να...

μας προειδοποιήσουν ή να μας "ενημερώσουν" για ένα γεγονός που πρόκειται να συμβεί στο άμεσο ή στο έμμεσο μέλλον. Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είδαν στον ύπνο τους γεγονότα που συνέβησαν με
κάθε λεπτομέρεια μετά από λίγες ημέρες. Από την άλλη πλευρά, πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η θεωρία της ερμηνείας των ονείρων δεν έχει καμία επιστημονική βάση άρα καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να δίνει σημασία σε τέτοια φαινόμενα.

Εμείς δεν έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις έτσι ώστε να πάρουμε θέση προς την μία ή προς την άλλη πλευρά. Για το λόγο αυτό απλά περιοριζόμαστε στο να αναφέρουμε την ερμηνεία των 4 πιο συνηθισμένων ονείρων που βλέπουν οι άνθρωποι και τα συμπεράσματα δικά σας. Οι ερμηνείες των πιο συνηθισμένων ονείρων που βλέπουν οι άνθρωποι έχουν να κάνουν με την προειδοποίηση για τις συνέπειες κάποιας επιλογής που θα κάνουν στο μέλλον, όπως επίσης και με την πρόβλεψη ενός γεγονότος.

Τα πιο συνηθισμένα όνειρα και οι ερμηνείες τους είναι: Το κυνηγητό Σίγουρα θα έχετε δει στον ύπνο σας να σας κυνηγάνε. πολλές φορές μάλιστα εσείς τρέχετε για να ξεφύγετε αλλά για κάποιο μαγικό λόγο βρίσκεστε στο ίδιο σημείο ενώ αυτοί που σας κυνηγούν σας πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Αν δείτε στον ύπνος σας ότι σας κυνηγούν τότε μάλλον κάποιοι θέλουν να σας κάνουν κακό. Αν σας πιάσουν τότε μάλλον θα τα καταφέρουν ενώ αν τελικά ξεφύγετε τότε θα τη γλιτώσετε.

 Ελεύθερη πτώση Η πτώση από μεγάλο υψόμετρο είναι άλλο ένα συνηθισμένο όνειρο. Σε ένα τέτοιο όνειρο, ο άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του να πέφτει στο κενό από μεγάλο ύψος είτε είτε ως πρώτο είτε ως τρίτο πρόσωπο. Τις περισσότερες φορές ακολουθεί απότομα ξύπνημα με τρόμο λίγο πριν συγκρουστείτε στο έδαφος. Η ερμηνεία του ονείρου αυτού έχει να με τη συσσώρευση φόβου για ένα ή και περισσότερα θέματα στην ψυχή σας. Για την ακρίβεια λέγετε ότι ο φόβος που υπάρχει μέσα στην ψυχή είναι ανάλογος με το αρχικό ύψος από το οποίο αρχίσατε να πέφτετε. Όταν ξεπεράσετε τους φόβους σας τότε θα πάψετε να βλέπετε τέτοιου είδους όνειρα. 

Πνιγμός Το να δείτε ότι πνίγεστε αποτελεί ένα ακόμα από τα πιο συνηθισμένα όνειρα που βλέπουν οι άνθρωποι. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πνίγεστε τότε μάλλον κάποια στιγμή σύντομα θα αναλάβετε κάποια υποχρέωση. Η υποχρέωση αυτή δεν είναι κατ' ανάγκη ανεπιθύμητη. Πολλές φορές μπορεί να την περιμένατε με ανυπομονησία όπως για παράδειγμα νέες υποχρεώσεις στην εργασία σας εξαιτίας μιας προαγωγής. Μωρό Το μωρό είναι άλλο ένα συνηθισμένο όνειρο. Αυτό το όνειρο το βλέπουν περισσότερο οι γυναίκες. Έτσι πολλές φορές βλέπουν να κρατούν στην αγκαλιά τους ένα μωρό, ή να προστατεύουν ένα μωρό από διάφορους κινδύνους κ.τ.λ. 

Αν δείτε στον ύπνο σας μωρό (νεογέννητο) τότε το μέλλον είναι ευχάριστο. Γενικά το μωρό συμβολίζει τη χαρά που πρόκειται να έρθει, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Πολλές φορές ένα μωρό προμηνύει ότι η γυναίκα θα κατηγορηθεί για αμαρτωλό παρελθόν της είτε είναι ένοχη είτε αθώα.

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη