Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Πίτες. Ένα ελληνικό γευστικότατο φαγητό, πλήρες γεύμα.

Ακόμα και ένα αδιάφορο γευστικά λαχανικό όπως το κολοκύθι [γίνεται και με πράσινα κολοκυθάκια] αναδεικνύεται σε ένα γευστικότατο πλήρες γεύμα φτιάχνοντας μια υπέροχη κολοκυθόπιτα με τη πιο κάτω συνταγή. Υλικά

1 πακέτο χωριάτικο φύλλο 3 κούπες φρέσκο γάλα 4 αβγά 4 κούπες κολοκύθι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κούπα λάδι κιλό φέτα Λίγο σιμιγδάλι ή φρυγανιά τριμμένη ή τραχανά γλυκό

[για να τραβήξει τα υγρά] Εκτέλεση 1.Τρίβουμε, στραγγίζουμε καλά, αλατίζουμε το κολοκύθι και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμυδάκια τα αβγά το γάλα το τυρί το σιμιγδάλι και το μισό λάδι. 2.Σε λαδωμένο ταψί τοποθετούμε τα μισά φύλλα ένα ένα λαδώνοντας ενδιάμεσα, προσθέτουμε το

μείγμα με το κολοκύθι και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα. 3.Ψήνουμε τη κολοκυθόπιτα για μια ώρα και 10’ περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς .

sintayes

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: