Πολύτιμες συμβουλές για να διατηρείστε όμορφες

Το φωτεινό και καθαρό πρόσωπο είναι το μεγάλο ατού της ομορφιάς, δε συμφωνείτε; Η περιποίησή του επομένως θεωρείται απαραίτητη, ειδικά για τη γυναίκα που ζει και κινείται στη μολυσμένη ατμόσφαιρα της πόλης.

Βήματα φροντίδας• Μην ξεχνάτε ποτέ το ντεμακιγιάζ και να ανανεώνετε την κρέμα προσώπου το μεσημέρι, για μεγαλύτερη προστασία.

• Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε με το δάχτυλο την κρέμα, γιατί μπορεί το προϊόν να αλλοιωθεί λόγω μικροβίων. Προτιμάτε να την απλώνετε με μια σπάτουλα, την οποία μετά θα καθαρίζετε καλά και θα τη φυλάτε τυλιγμένη σε αποστειρωμένη γάζα.

• Χρησιμοποιείτε κρέμες που ταιριάζουν στο δικό σας τύπο δέρματος και μην ξεχνάτε να πίνετε καθημερινά 8 με 10 ποτήρια νερό.

• Για να έχετε όμορφα φρύδια, προσέξτε όταν τα βγάζετε: μην αφαιρείτε παρά μόνο εκείνα που είναι πολύ ψηλά, πάνω από τη γραμμή που θέλετε να κρατήσουν. Τα φρύδια, όταν αφαιρούνται συχνά, δεν ξαναφυτρώνουν. Διακινδυνεύετε λοιπόν να καταστρέψετε τις ρίζες τους και να γίνουν πολύ αραιά.

• Μαλακώνει εύκολα η βούρτσα των νυχιών σας; Αφήστε τη για μία ώρα σε παγωμένο νερό με ξίδι. Θα ξαναγίνει σκληρή σαν καινούργια.

• Βρήκατε το μολύβι για τα μάτια ακριβώς στο χρώμα που θέλατε. Κάθε φορά που το ξύνετε, όμως, σπάει! Βάλτε το λοιπόν μια νύχτα στο ψυγείο. Πριν το χρησιμοποιήσετε πρέπει να το ζεστάνετε λίγο με ένα σπίρτο ή πάνω από ένα κερί.

 Αν δε θέλετε να χρησιμοποιείτε κρέμα για τα χέρια, αλλά σας αρέσει να έχετε απαλή επιδερμίδα, δοκιμάστε να τα αφήνετε για λίγο σε ζεστό αλατόνερο και αμέσως μετά σε ζεστό ζαχαρόνερο. Θα γίνουν αγνώριστα!

• Το φον ντε τεν απλώνει δύσκολα στο πρόσωπό σας; Πάρτε μια μικρή ποσότητα στο χέρι σας, μαλάξτε τη με τα δάχτυλα του άλλου χεριού για να ζεσταθεί και απλώστε τη στο πρόσωπο. Περιμένετε λίγα λεπτά και μετά μπορείτε να συνεχίσετε με την πούδρα σας.

• Μην καταργείτε τελείως το αλάτι από τη διατροφή σας, αν θέλετε να αδυνατίσετε. Χωρίς αλάτι θα χάσετε βέβαια εύκολα 1-2 κιλά, αλλά θα τα ξαναπάρετε αμέσως μόλις ξαναρχίσετε να τρώτε κανονικά.Πηγή

Via
Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη