Ας ακούσουμε... αστείες ατάκες

ακούσατε ακούσατε... αλλά διαβάστε τώρα

Κάποτε τα αγόρια πλακώνονταν στις μπύρες σαν τον πατέρα τους.

Τώρα βγάζουν τα φρύδια σαν τη μάνα τους ... Οι αγαπημένες μου πολιτικές συζητήσεις είναι αυτές που ξεκινούν με «Εχω μια ένσταση» και καταλήγουν με... «Να ρωτήσεις την πουτάν@ τη μάνα σου» ... Και αυτός ο καπνός που βγαίνει από το σπίτι τι είναι ;;; Από τα χασίσια κυρ αστυνόμε ... Είπα μήπως είναι από τζάκι ...... Ενός λεπτού σιγή για όλα τα σαμπουάν που ενώ τελείωσαν, τα γεμίσαμε με νερό για να βγάλουν ένα λούσιμο ακόμη!! Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι η κατσαρίδα.

Ακόμα κ όταν την ψεκάζεις, γυρίζει ανάσκελα κ κουνά τα πόδια για να της χαϊδέψεις την κοιλίτσα! Ζητείται άντρας να παντρευτώ, πάμπλουτος, γύρω στα 95, να κάνει η φύση τη δουλειά της και εγώ την τύχη μου...! Θέλω να χωρίσουμε.. Γιατί ? Θέλω να μείνω λίγο αξύριστη.. Δεν είναι εύκολο να είσαι ερωτευμένη..

Πρέπει να διαβάζεις 2 ζώδια.. Στην Ινδία, όταν ένα ρούχο σου στρώνει καλά , λένε "Σου πάει Gandhi"... Το "STOP" δεεεν το είδες μωρή ? Το είδα , αλλά το πέρασα για διαφήμιση προφυλακτικών ... Ήρθε μια καινούρια στην πολυκατοικία , και θέλει να ανάψει καλοριφέρ.

Μαζεύουμε υπογραφές για να τη διώξουμε ... Καφέδες χωρίς καφεΐνη ,

ποτά χωρίς αλκοόλ ,

σχέσεις δίχως αισθήματα ,

επαφές χωρίς ζωντανά χαμόγελα .

Το παστίτσιο σε χάπι έμεινε και δέσαμε ... Μην κάνετε τατουάζ σταυρούς με φίδια αν δεν είστε τζαμαρία φαρμακείου. Το πιο κοντινό σε γυμναστική που έχω κάνει τώρα τελευταία είναι που τρέχει η μύτη μου...!! Μ/αρέσει αυτό . Θα το πάρω .Πόσο έχει ? Αυτό που κοιτάτε απ/το παράθυρο είναι ουράνιο τόξο κ.Φλωρινιώτη ... Μίλα μου βρώμικα. Φοράω το ίδιο βρακί τρεις μέρες ... Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δώσεις τέλος στη ζωή σου :

1) Διαφωνία με ταξιτζή

2) Βόλτα με ποδήλατο το βράδυ στην Αθήνα

3) "Μωρό μου, Πάχυνες?..."

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη