Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Συνήθως ανησυχούμε για την ασφάλεια των τροφίμων που φτάνουν στο πιάτο μας από το αγρόκτημα ή των τροφίμων που σερβίρονται στα ...

εστιατόρια, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κύρια πηγή τροφικής δηλητηρίασης παραμένει το σπίτι. Τα βακτηρίδια που σχετίζονται με τις τροφογενείς ασθένειες είναι κυρίως η σαλμονέλα, το εσερίχια κόλι και το καµπυλοβακτηρίδιο. Οι καταναλωτές, ενώ κατά ένα μεγάλο μέρος είναι ενήμεροι για τα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων, ακόμα δεν παίρνουν την υγιεινή στην κουζίνα αρκετά στα σοβαρά.

Δείτε ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουμε όταν χειριζόμαστε τα τρόφιμα στο σπίτι αλλά και μερικές απλές προφυλάξεις για να κρατηθούν μακριά από το φαγητό τα επιβλαβή βακτηρίδια, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληροφόρησης για τα Τρόφιμα (EUFIC). Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: