Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Δυστυχώς ο σύγχρονος τρόπος... καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών είναι άρρηκτα συνυφασμένος με την χρήση φυτοφαρμάκων, με τα “βιολογικά προϊόντα” να αποτελούν, φυσικά, εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα. Τα φυτοφάρμακα μπορεί να αποδειχθούν βλαβερά για την υγεία, αν δεν πλένουμε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά που αγοράζουμε, προτού τα καταναλώσουμε. Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός “Environmental Working Group”, πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα σχετικά με το ποια προϊόντα έχουν περισσότερες τέτοιες επικίνδυνες ουσίες. Φρούτα και λαχανικά που έχουν τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φυτοφάρμακα: Μήλα

Ροδάκινα

Νεκταρίνια

Φράουλες

Σταφύλια

Σέλερι

Σπανάκι

Κόκκινες πιπεριές

Αγγούρια

Ντομάτες τύπου “cherry” (ντοματίνια)

Φρούτα και λαχανικά που έχουν τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ φυτοφάρμακα: Αβοκάντο

Καλαμπόκι

Ανανάς

Λάχανο

Αρακάς κατεψυγμένος

Κρεμμύδια

Σπαράγγια

Μάνγκο

Παπάγια

Ακτινίδια

Μελιτζάνες

Γκρέιπφρουτ

Πεπόνι

Κουνουπίδι

Γλυκοπατάτες

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: