Πότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου

Κάτι σαν... τεστ!

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου όταν:

Αφήνεις τη σχάρα του σκι στο αυτοκίνητο όλο το χρόνο. (διότι δεν ξέρεις καμιά φορά, στη Μύκονο είναι και πονηρός ο καιρός).

Έχεις να κάνεις μπάνιο 9μιση εβδομάδες και φοράς κολόνια να καλύψεις την ιδρωτίλα. (το κουνάβι της περιοχής σας, σας εύχεται καλό 15αύγουστο).

Έχεις 23 τασάκια μπροστά σου και πετάς τα τσιγάρα στις γλάστρες. (παρντόν ξεροβήχει η αζαλέα ή μου φαίνεται;)

Βγάζεις κόσμο έξω για τη γιορτή σου και τους αφήνεις να πληρώσουν το λογαριασμό. (ευχαριστώ παιδιά, περάσαμε τέλεια, αφού μάλιστα είχε τέτοια επιτυχία λέω να το κάνω συχνότερα, και όπως βγαίνετε πάρτε μου και τσιγάρα. -- Να ζήσεις Μπάμπη μου, να σε χαιρόμαστε και του χρόνου σπίτια μας).

Δεν έχεις λεφτά να πάρεις μια μηχανή της προκοπής και οδηγείς «φτιαγμένο». (έτοιμο το παπί, με καρμπυρατέρ από φρεγάτα κύριε Μπάμπη μας. Θα σκίσετε πάλι! Αλήθεια εκείνο το σκέιτμπορντ με χειρολαβές από διαστημικό λεωφορείο το έχετε ακόμη ή το δώσατε στο Δημόκριτο να το θάψουν;)

Πίνεις ουίσκι 12άρι με κόκα-κόλα (Γιατί ρε παιδιά; Αφού και το ούζο 12 μια ζωή έτσι το έπινα!)

Κρατάς σακούλες από ακριβά μαγαζιά στιλ DKNY κλπ και βάζεις μέσα τα ψώνια του μανάβη. (καλέ τι πήρατε από του Βερσάτσε; --Μπα τίποτα, 3 κιλά γιαρμάδες, ένα πεπόνι και πατάτες).

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη