3 μυστικά για τέλειο καφέ

Ακόμα και τις μέρες που βαριέσαι φρικτά να σηκωθείς από το κρεβάτι, ο καφές είναι η μόνη λύση... 1. Χρησιμοποίησε κρύο νερό από τη βρύση και όχι από το θερμοσίφωνο Ο λόγος είναι πολύ απλός. Το νερό από το θερμοσίφωνο μένει στάσιμο μέχρι να έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι έχει αρκετά μεταλλικά ιζήματα άρα αλλοιώνει τη γεύση του καφέ. Για αυτό γύρνα τη βρύση στο κρύο και γέμισε με αυτό την καφετιέρα σου. 2. Χρησιμοποίησε περισσότερο καφέ από ότι κανονικά Η συσκευασία του καφέ μπορεί να λέει ότι μια κουταλιά της σούπας αρκεί για μια κούπα, αλλά ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω ότι *drum rolls* ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Αν θέλεις να απολαύσεις ένα καφέ με πλούσια γεύση τότε θα πρέπει για κάθε μισή (και λίγο παραπάνω) κούπα νερό να βάλεις 2 κ.σ καφέ, εκτός βέβαια και αν προτιμάς να πίνεις πολύ ελαφρύ τον καφέ σου. 3. Βάλε το γάλα και τη ζάχαρη πρώτη Έτσι η ζάχαρη θα λιώσει με το που πέσει ο καφές πάνω της και το γάλα θα ανακατευτεί πολύ πιο φυσικά με τον καφέ από ότι αν το έκανες με το κουτάλι.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη