2η Γιορτή Αθερίνας στην κάτω Μυρτιά – 1 Σεπτεμβρίου


Υποδεχτείτε το Φθινόπωρο την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00 το πρωί, στα πλατάνια του Αϊλιά, όπου μπορείτε να γευτείτε την υπέροχη αθερίνα Τριχωνίδας, την οποία προσφέρουν δωρεάν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρτιάς και η ποδοσφαιρική Ομάδα του Κεραυνού Μυρτιάς.
Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών αυτή τη φορά συμμετέχουν όλα τα καταστήματα του Αϊλιά, δηλαδή και οι τέσσερις ταβέρνες – καφετέριες: Χρύσα, Μπίκας, Λιζγάρας και Σπύρου, καθώς επίσης και το καφενείο Γρομητσάρη.
Η προσπάθεια των δύο Συλλόγων που διοργανώνουν τη Γιορτή, είναι να μην επαναληφθούν οι αρρυθμίες της πρώτης γιορτής που, λόγω απειρίας, έγιναν πέρυσι. Στη λαϊκή αυτή γιορτή θα διασκεδάσετε με το μουσικό πρόγραμμα που επιλέγει με πολύ κέφι ο DJ Σπύρος Κοκκαλάκης.
Υπέρ των δύο Συλλόγων θα γίνει και μία πολύ ενδιαφέρουσα λαχειοφόρος. Σύνθημα των Μυρτιωτών για φέτος, είναι η λαϊκή παροιμία που λέει: «Η φτώχεια θέλει καλοπέραση». Ευκαιρία λοιπόν να βάλετε «το καπάκι» στο καλοκαίρι σας και να υποδεχτείτε το Φθινόπωρο μαζί με τους φίλους σας σε μια χαρούμενη έξοδο, προτού αρχίσουν πάλι τα ζόρια…
..
             -->
Νεότερη Παλαιότερη